Google

08 de juny 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 8 Juny - Entrevista a Virginia Rubio & Oscar Linares

Entrevista al duet Virginia Rubio & Oscar Linares i al productor Adrian Ehrlich presenten Mono Series. Després més blues amb la formació Saturday Nite Fish Fry i la cantant Shakura S'Aida. Tambe James O Hara influenciat per l'escola del blues de Chicago. Una gran blueswoman Brick Fields amb nou disc. Jon Gindick un músic que porta ja 50 de carrera. Prigal ens farà escoltar blues i blues-rock. Dos duets White Bird des de Sabadell i The Chain Smokes Band tots dos amb versions de clàssics del blues, soul, jazz i rock. 


New post & podcast every week VIRGINIA RUBIO & OSCAR LINARES (Spain) – MONO SERIES


Entrevista a "Virginia Rubio & Oscar Linares" i al productor  "Adrian Ehrlich". Presenten el projecte de vídeo i àudio amb el non de "Mono Series". 
"Virginia Rubio" cantant, actriu i ballarina, és una estudiosa del blues. La seva manera de cantar recorda a les primeres dames del blues. "Oscar Linares" cantant i guitarrista, es troba amb la música amb 14 anys. Els seus mestres varen ser els bluesmen classics. 
"Mono Series" un recorregut per diferents èpoques de la història del blues. Gravats el febrer del 2017 en una vaqueria "La Cabezuela" a Fresnedillas de la Oliva. També podeu veure els Videos: Episodi 1 - Episodi 2 - Episodi 3.SATURDAY NITE FISH FRY (Canada)
VOLUME I Feat. SHAKURA S'AIDA

"Saturday Nite Fish Fry" són una banda instrumental de Canada. Compten amb una potent secció rítmica i de vents de nou músics. Presenten l'àlbum "Vol 1 Feat Shakura S'Aida" (RDX Promo). Unes gravacions on combinen tots els elements de clàssics del rhythm & blues. Els acompanya en aquesta gravacio, una de les grans veus del blues el soul i el r&b és de Brooklyn però establerta a Toronto "Shakura S'Aida". 
JAMES O HARA (UK) – JAMES O'HARA 

"James O Hara" nascut a Yorkshire l'any 1970. Celebra els 30 anys en el món del blues com a cantant, guitarrista i compositor. L'any 1986 forma la seva pròpia banda. L'escoltareu en una nova gravació que porta el seu nom "James O Hara", un àlbum molt influenciat per l'escola del blues de Chicago amb un toc modern. 


BRIECK FIELDS (USA) – BLUES HABIT 
"Brick Fields" és una blueswoman d'Arkansas. Aquesta gran cantant i guitarrista porta des de l'any 2006 cantant el que anomena "Ozark Gospel Blues" on combina el gospel blues i roots folk. Presenta nou treball discogràfic "Blues Habit" esta ple de grans versions i cançons escrites per ella.

JON GINDICK (USA)
WHEN DIE, WE ALL COME BACK AS MUSIC 

"Jon Gindick" ja porta 50 anys com a músic i compositor. N'ha après de grans harmonicistes clàssics. Toca blues del Delta del Mississippi. Aquest cantant, harmonicista i guitarrista, ha gravat un nou àlbum "When Died, We All Come Back As Music" (Blind Raccoon), amb composicions d'ell i produït per Ralph Carter. 
PRIGAL (France) – LOST 

"Prigal" un músic que ens farà escoltar blues i blues-rock i algun altre estil des de França. Patrick Prigal és guitarrista i que té diferents àlbums editats. Aquest tercer disc que ha gravat és "Lost", unes gravacions cantades en francès i angles. 


WHITE BIRD (Spain) - ACUSTIC
"White Bird" són un duet de Sabadell. Format per Sandra León (veu) i Xavi Farell (veu i guitarra). Fan versions de clàssics del blues, soul, jazz i rock dels anys 70, 80 i 90. Avui els presento amb les gravacions del treball anomenat "Acústic"

Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.