21 March 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 1020 - 21/03/2019 - Entrevista a BEATRIZ ZARAGOZA (en castellano) Album: "Queen Of Blues" + 6 New Blues Records



Entrevista a Beatriz Zaragoza (Spain), presentació del seu àlbum de debut "Queen Of Blues". 
Altres novetats discografiques: "Dov Hammer" presenta blues fet a Israel. "Archie Lee Hooker" va ser el nebot de John Lee Hooker. "J.M. Baule" és el cantant, compositor i multiinstrumentista Josep Maria Baulenas. "Katie Henry" es una cantant i compositora de blues, soul, r&b, funk i pop. "Jeff Jensen" cantant i guitarrista california. "Runway 27, Left" són un duet acústic de blues moden austriac. 






New post & podcast every week 



BEATRIZ ZARAGOZA (Spain) - Queen Of Blues




Entrevista a "Beatriz Zaragoza" parlarem de la seva trajectòria i del seu nou àlbum "Queen Of Blues".

Cantant i compositora de Madrid. Ha compartit escenari molts artistes i ha format part de diferents projectes de soul, jazz, funk, pop-rock, blues, country i rock and roll. L'any 2016 va estat en la banda de blues de Steve Zee. Actualment està amb les bandes Beatriz Zaragoza Quartet, Relaxing Jaz Trio, The Tape Lovers, The Black Cat Quartet.



Presenta àlbum de debut en solitari "Queen Of Blues" és un tribut a les grans dames del blues dels anys 20 i 30. Compta amb una potent secció rítmica i de vents de 18 músics entre ells: Fernando Beiztegui, Juanma Montero, Juan Cruz Barrueco, Ñaco Goñi, Pablo Sampa, Cheryl Walters, David Carrasco, Raspa Garcia, Javi "Sargento" Fernandez, Gustavo "Pollo" Merlo, Juan Tamayo o Edu Della Rosa entre molts altres convidats.





DOV HAMMER (Israel) - Single: I'm Gone

"Dov Hammer" presenta blues fet a Israel. L’any 2012 va funda a Telaviv la banda “The Blues Rebels” que han gravat difarents albums. Presenten un nou single que sera inclos en el proper àlbum “BlueSoul”, un potent blues composat per ell. Els musics son Dov Hammer veu i harmònica, a la guitarra Danny Manor als teclats Kafrir Tzairi a la bateria Tzafrir Lichtenstein al baix Oren Laor i a les veus Naomi Jo Hammer.















             



ARCHIE LEE HOOKER (USA) - Chilling

"Archie Lee Hooker" va ser el nebot de John Lee Hooker i es va convertir en el seu fill adoptiu d'adolescent. Directament des del Delta del Mississippi, avui explica amb les cançons la saga del llegendari bluesman. És un regal pels seguidors de John Lee Hooker on descobriran aspectes poc coneguts de la seva vida. "Archie Lee Hooker And The Coast Blues Band" presenten el disc "Chilling" (Dixiefrog Records). 



J.M. BAULE (Spain) - Baule In Blue



"J.M. Baule" és el cantant, compositor i multiinstrumentista "Josep Maria Baulenas". Les seves influències provenen del blues, folk i la música d'arrel americana. Aquest músic porta des dels anys 70 vinculat a la música, compta amb més de 35 gravacions en diversos estils, versions i temes propis cantats en català, angles, castellà i francès. "Baule In Blue" versions de grans clàssics del blues. 




KATIE HENRY (USA) - High Road

"Katie Henry" es una cantant compositora i multiinstrumentista. Dir que a casa seva de petita ja escoltava blues i rock amb el tocadiscs del seu pare. Katie canalitza tota la seva experiència amb un so propi i mostra que la seva música no te límits, amb molt de blues, soul, r&b, funk o pop. Debuta amb l'àlbum "High Road" (Rick Lusher Blues Radio Promo), gravat a New Jersey. L'acompanyen John Ginty (productor i organista), Jonathan Fritz (guitarra), Antar Goodwin (baix) i Maurice Moe Watson (bateria).

















JEFF JENSEN (USA) –  Wisdom & Decay 


"Jeff Jensen" cantant i guitarrista california. L'any 2004 va tenir la seva pròpia banda. Més tard l'any 2011 forma part durant dos anys de la banda de Brandon Santini. Actualment amb formació de trio diuen que fa "Eccentric American Roots And Blues Music" és música d'arrel americana amb moltes influències del blues. Han gravat l'àlbum "Wisdom & Decay " (Rick Lusher Blues Radio Promo). 


RUNWAY 27, LEFT (Austria) – Triple Story 



"Runway 27, Left" són un duet acústic de blues modern. Des d'Austria la música de Anthony "Tone" Kammerhofer (veu i guitarra) i Erich Brandl (guitarra i mandolina). La formació intenten tornar a connectar-se amb les arrels de la música pop i rock, en un estil que anomenen 'In-Blues Entertainment'. Han gravat el tercer disc, on tot són composicions pròpies anomenat "Triple Story", hi col·labora en dos temes Huw Rees.





No comments:

Post a Comment

Gràcies per comentar