13 August 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1096 - 13 August 2020 - Entrevista a LEO CAYUELA (en castellano) Presentacio de l'Album: Dejala Caer

Entrevista a LEO CAYUELA parlarem de la seva trayectòria en el blues i presentarem el seu nou àlbum "Dejala Caer".
La segona part del programa MIKE ZITO AND FRIENDS: "A Tribute to Chuck Berry" + AWEK: "Lets Party Down" + GUITAR CRUSER.GUITAR: Blast From The Past"

 


                 New post & podcast every week




LEO CAYUELA (Spain)
"Dejala Caer"



Entrevista a bluesman "Leo Cayuela" amb ell presentarem trajectòria dins el blues i presentació de l'àlbum "Dejala Caer".

Leo Cayuela músic barceloní, cantant, guitarrista, baixista, compositor a més també toca i construeix Cigar Box Guitar. Toca en format electric i acustic. S'ha format en diferents estils de música i va acabar toca'n blues. És un estudiós del blues sobretot del seu so i de la manera més tradicional de tocar. L'any 2011 es feia dir "Blues In The Box" va gravar un parell d'àlbums.







Presenta un nou treball discogràfic aquest cop com a "Leo Cayuela" s'anomena "Dejala Caer"és un àlbum en format acústic amb 11 composicions pròpies cantades en castellà i angles, en ell toca tres guitarres diferents. Proposa un estil molt personal a l'hora d'interpretar blues.







MIKE ZITO (USA)
A Tribute to Chuck Berry
(Rick Lusher)


AWEK (France)
Let's Party Down



Blast From The Past





Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

1 comment:

Gràcies per comentar