27 August 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1097 - 27 August 2020 - Entrevista a FERNANDO BEIZTEGUI (en castellano) Presentacio de l'Album: Wood Session

 

Entrevista a FERNANDO BEIZTEGUI parlarem de la seva trayectòria en el blues i presentarem el seu nou àlbum "Wood Session".
La segona part del programa JOHNNY BURGIN: "Live" + BLUES IMAGES Presents: 24 Classic Blues Songs from the 1920's - Vol. 15".

 


                 New post & podcast every week




FERNANDO BEIZTEGUI (Spain)
"Wood Session"
(Room 101 Records)


Entrevista a bluesman Fernando Beiztegui amb ell presentarem trajectòria dins el blues i presentació de l'àlbum "Wood Session".

Fernando músic de granada, cantant, guitarrista i compositor. Toca blues des de fa molts anys, s'inicia amb una guitarra del seu pare, s'ha interessat per les arrels del blues i està influenciat pel blues acústic del profund Mississipí i també l'elèctric de Chicago. Amb aquest nou àlbum són ja tres editats. També  el power trio "Beiztegui y Los Culpables".




Presenta un nou àlbum en format acústic anomenat "Wood Session", és un treball que el va gravar durant el confinament del Covid19 a casa seva gràcies als aparells de gravació i l'assessorament a distància d'Antonio Mellado de "Room 101 Records". S'hi poden escoltar composicions pròpies cantades en angles, en ell toca tres guitarres diferents. Compta amb la col·laboració a les harmòniques de Manuel Moreno i Antonio Mellado.






JOHNNY BURGIN (USA)
Live
(Delmark Records)


Johnny Burgin és un dels grans guitarristes de Chicago amb una llarga trajectòria. Es va guanyar el nom de "The Worldwide West Side Guitar Man". Ha tocat a Europa, Japó i als Estats Units de costa a costa. Va començar la seva carrera al barri de West Side de Chicago amb deixebles com Tail Dragger o Howlin Wolf. Ha gravat amb grans llegendes com Pinetop Perkins, Sam Lay o Billy Boy Arnold.

Presenta l'àlbum "Live" gravat per Delmark Records, on col·laboren Rae Gordon, Nancy Wright o Charlie Musselwhite.





BLUES IMAGES Presents:
24 Classic Blues Songs from the 1920's (USA) – Vol. 15


"24 Classic Blues Songs from the 1920's – Vol. 15" inclou a diferents bluesmen dels anys 20 i 30. Hi ha 24 cançons on 12 són bonus tracks. S'hi pot escoltar a Blind Willie Johnson, Kansas Joe and Memphis, Charley Patton, Tommy Johnson, Johnnie Temple, Sam Butler, Jab Jones and The Memphis Jug Band, Blind Blake o Bertha Henderson entre molts d'altres. 




L'historia de Blues Images un segell propietat d'en John Tefteller amb molta historia. Ha estat durant més de 30 anys comprant i venent discs rars de 78 rpm de pissarra i també vinils especialment de Blues. Té un estoc d'uns 75.000 discs de blues entre els anys 20 i 40. També disposa d'uns altres 100.000 discs de vinil tant singles  com LP's dels anys  40 als  60 de blues, rhythm & blues, rockabilly, rock & roll, surf  i country. Disposa d'un important museu de gravacions historiques, i de les col·leccions més important del món en fotografies, cartells, imatges publicitàries i discs. 



Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:

Post a Comment

Gràcies per comentar