Google

01 de juny 2010

John Mayer actuarà en el Festival Rock in Rio

A John Mayer se'l considera un talent en alça que destaca per mèrits propis entre els nous artistes dels segle XXI. Amb el temps s'ha guanyat la reputació de cantant i compositor sensible i meticulós.


Influenciat per estrelles com Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Buddy Guy, Freddie King i BB King, tindrem l'ocasió de veure'l per primer cop a Espanya amb ocasió del Festival Rock in Rio, el proper dia 4 de juny, a la capital madrilenya.

El 2009 ens presentà el seu darrer àlbum, Battle Studies, del qual el propi Mayer ha manifestat que és un disc diferent i amb nous matissos.

Per anar obrint boca us deixem Half of My Heart, un dels singles extrets del seu darrer disc en el que s'acompanya de la cantant d'aires country Taylor Swith. Un teme, és cert, menys blusy que altres composicions a les que ens té acostumats. Un bon exemple és la gravació que us deixem com vídeo de juny aquí al costat, tot un document gràfic en el que s'acompanya de BB Kinkg .No us els perdeu.Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.