Google

24 January 2011

1ª edició del European Blues Challenge



Una de les iniciatives de la associació EBU -European Blues Union- és l’organització aquest 2011 del primer concurs de blues europeu –EBC-. Aquest és un esdeveniment al obtaven nombroses formacions europees de blues i que ja compta amb 16 participants representants de 16 països. Els guanyadors es coneixeran després de l’actuació a Berlin de tots els grups els dies 18 i 19 març. 





Els finalistes del European Blues Challenge 2011 són The Suitcase Brothers (España), 24 Pesos (Inglaterra), Awek (Francia), Richie Arndt & The Bluenatics (Alemania), Bluecerne (Suiza), Boogie Boys (Polonia), Davide Lipari (Italia), Emil & The Ecstatics (Suecia), Howlin´ Bill (Bélgica), King Mo (Holanda), Latvian Blues Band (Latvia), Tim Lothar (Dinamarca), Meena (Austria), Micke & Lefty Feat. Chef (Finlandia), Tomislav Goluban & Little Pigeon´s Forhill Blues (Croacia) y Vidar Busk (Noruega).


Per fer boca del EBC 2011 hem preparat
aquesta llista amb temes d’alguns grups que hi participen.




La European Blues Union va iniciar els seus primers passos l’any 2008. Es tracte d’una organització sense ànim de lucre que te com objectius promoure el blues a Europa, facilitar la cooperació entre festivals de blues i altres organitzacions, fomentar programes educatius i l’organització d’esdeveniments i premis. Enguany, a més de la celebració del EBU, es realitzarà en les mateixes dates la 4ª conferencia europea de blues

Sense dubte, aquesta és una iniciativa digne de recolzament a la que des de ‘van de Blues’ desitgem llarga vida.

Més info: Concurs EBC 2011

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.