Google

02 June 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

El concert setmanal del Honky Tonk passa al dissabte, i els primers que "estrenaran" aquest canvi de dia seran Txus Blues & Jose Bluefingers! Els mestres del riure'n'blues us faran passar una gran nit de blues amb molt bon humor!

Aquest mes de juny, el Honky Tonk canvia el dia habitual dels seus concerts (diumenge) i els passa al dissabte. Per començar aquesta nova etapa la gent del Honky ens ha preparat una actuació de luxe, amb un dels millors duos de la ciutat: Txus Blues & Jose Bluefingers!

En Txus (veu i harmònica) i en Jose (guitarra) són els reis d'un estil musical creat per ells mateixos, el riure'n'blues, que està format a parts iguals per bon humor i bon blues. Un concert dels seus és la millor teràpia contra l'estrés, la depressió, i el mal rotllo en general, i a l'acabar us sentireu la mar de bé!

En el següent video els podeu veure en acció al Festival de Blues de Cazorla, on són una de les bandes habituals (fins i tot n'han fet l'himne oficial). La cançó que interpreten és "Harmonica Lewinsky", un dels seus "hits", i podeu veure la reacció del públic... Com deia aquell "no hase falta desir nada más"!


Dissabte 4, 20.30h (gratuït) – Txus Blues & Jose Bluefingers
Honky Tonk - Finlàndia, 45 (Barcelona)

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.