Google

27 de juny 2012

Andrea Motis & Joan Chamorro al Festival Reus Blues.

Encara no heu vist Andrea Motis & Joan Chamorro? Ja els heu vist però voleu repetir? Doncs aquest dissabte els teniu al primer concert del Festival Blues Reus!

Amb l'arribada de l'estiu comença la "temporada alta" de festivals de música, i els de blues no són una excepció. Aquesta setmana arrenca el 22è Festival Reus Blues, que ha aconseguit superar totes les dificultats pròpies d'aquests temps de crisi, i presenta un bon cartell amb artistes per a tots els gustos!

Dissabte, al Teatre Bartrina, teniu el concert d'Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, amb Ricard Gili (el líder de La Locomotora Negra) com a convidat especial. Un concert de primera categoria, per gaudir del jazz clàssic i el swing!


Com ja sabeu, Andrea Motis és la revelació del jazz a casa nostra i, malgrat la seva joventut, ja demostra un gran domini sobre la seva veu i també amb el saxo i la trompeta. El responsable principal de la seva formació i èxit és en Joan Chamorro, un gran músic que també destaca per la seva vessant pedagògica, i el millor exemple d'això és la seva feina al capdavant de la Sant Andreu Jazz Band (de la que també en forma part l'Andrea).

En aquest concert inaugural del festival, el mestre i l'alumna estaran acompanyats per dos altres grans músics, Ignasi Terraza i Esteve Pi, i tots plegats, més en Ricard Gili, ens garanteixen un gran concert!

Com veieu, el festival comença amb el llistó molt alt, però la resta de la programació continua la mateixa línia. Aquesta setmana i la que ve us esperen grans concerts de blues, com el d'aquest diumenge a El Racó de La Palma, on podeu veure un dels trios de blues més en forma del panorama català, Blas Picón & The Junk Express. Una sessió de blues ben "cru", sense colorants ni conservants!

Aquí teniu Andrea Motis & Joan Chamorro en acció:Dissabte 30, 21h - Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet
Teatre Bartrina - Plaça del Teatre, 1 (Reus)
Entrades: 20, 15 i 12 €


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.