Google

08 August 2012

Nit doble de riure'n'blues a Cerdanyola.

Esteu desanimats per culpa de la crisi? Doncs aquest dissabte teniu una sessió "curativa" de riure'n'blues amb Txus Blues & Jose Bluefingers i Lonesome Rendezblues, al cicle "Blues a la fresca" de Cerdanyola!

Aquest dissabte teniu un nou concert del cicle "Blues a la fresca" que organitzen La Tía Felipa i la Sociedad de Blues de Cerdanyola, i en aquest cas es tracta d'un concert doble dedicat al riure'n'blues!

Aquesta variant del blues combina la bona música amb el bon humor, i els mestres del gènere són Txus Blues & Jose Bluefingers, un parell de grans músics que també són uns grans entertainers (com dirien als EE.UU.). Amb la seva ironia i el seu blues de primera qualitat, fa molt de temps que fan gaudir al personal tant en directe com en els seus discos. I precisament aquest dissabte presenten el seu nou treball "Blues Circus", o sigui que la cosa promet!

Però abans...

Doncs abans de l'actuació dels mestres podeu gaudir de l'actuació dels alumnes avantatjats, Lonesome Rendezblues! Es tracta d'un altre duo format recentment per un altre parell de grans músics amb molt de sentit de l'humor, i segur que donaran moltes nits de glòria al gènere del riure'n'blues!

En resum, teniu tots els ingredients per passar una estona inoblidable, i l'únic que oblidareu són els "mals rotllos" de la crisi i la mare que la va parir! I tot això a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola, al costat de l'Ajuntament... i gratis! Què més voleu?
 
Potser voleu començar a riure? Doncs endavant!





Dissabte 11, 19h (gratuït) - Txus Blues & Jose Bluefingers 
+ Lonesome Rendezblues al "Blues a la fresca"
Pl. Abat Oliba, al costat de l'Ajuntament (Cerdanyola)

 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.