Google

16 d’agost 2012

Novetats de Blues recomanades


Eddie Taylor Jr. – So Called Friends

Fill de músics de blues -Eddie i Vera Taylor- la saga familiar té continuïtat en aquest guitarrista i cantant que presenta nou disc amb una selecció de 15 temes de la seva carrera en solitari. El petit dels Taylor és un bon representant del blues elèctric contemporani de l’escola de Chicago.

Giles Robson & The Dirty Aces – Crooked Heart of Mine

L’harmonicista i cantant Giles Robson s’estrena en el mercat discogràfic en formació de quartet amb 13 temes originals . Un disc editat per Music Avenuerecomanable discogràfica belga amb un catàleg interessant en el que hem trobat aquests bluesmen britànics que apunten molt bones maneres.
Lil'Ed & The Blues Imperials - Jump Start


Nova entrega discogràfica amb 14 nous temes de collita pròpia. El disc és ple de l’energia que caracteritza aquest quartet de Chicago. Una opció de primera per pujar revolucions.
Bob Seeley & Lluis Coloma – International Boogie Woogie Explosion

Com el nom de l’àlbum indica, això és un esclat de Boogie Woogie de la mà de dos pianistes de primer nivell, català un i americà l’altre. 20 dits que es belluguen amb ritme precís i contagiós per les 176 tecles de dos pianos. Un treball imprescindible pels amants d’aquest instrument.
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.