Google

31 October 2012

Prèvia del Festival Internacional Tarragona Blues 2012.

Esteu impacients perquè comenci el Festival de Blues de Tarragona? Doncs tranquils, aquest cap de setmana ja teniu la prèvia del festival!

Sí, amics, ja tenim aquí el III Festival Internacional Tarragona Blues 2012 i, malgrat totes les dificultats que ha hagut de superar (sobretot per aconseguir el pressupost necessari), es presenta amb un programa molt interessant

Abans de la inauguració oficial de la setmana que ve (en concret el dimarts dia 6), aquest cap de setmana ja teniu les 2 primeres actuacions a La Traviesa de Torredembarra, un dels locals amb més història del país. Durant més de 30 anys aquesta sala ha viscut grans concerts de rock, blues, soul i altres estils "de la família", o sigui que és un lloc ideal per obrir aquest festival, que també té la intenció de durar molts anys!



Dissabte podeu veure els Pig Fat, un molt bon duo de Tarragona que fa blues amb tocs de jazz, rockabilly i country, i diumenge us esperen The Forty Nighters, una banda de Madrid que entén el blues com una festa i que ho posa en pràctica a cada concert.
 

Els propers dies Tarragona serà un festival... de blues!
 
Aquests són els protagonistes:

Dissabte 3, 20h (gratuït) - Pig Fat
La Traviesa - Girona, 5 (Torredembarra)

Diumenge 4, 20h (gratuït) - The Forty Nighters
La Traviesa - Girona, 5 (Torredembarra)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.