Google

04 November 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 1 de Novembre

Aquest és el primer programa del mes de novembre i el primer que presento a van de Blues. Aquesta setmana hi ha nou convidats :

El bluesman argenti establert a Barcelona des de fa molts anys Demian Band amb "Tattoo'd Fish" oferint com sempre bon blues.

Des d'Estats Units novetats d'aquest 2012 com la de l'armonicista Paul Orta & The Kingpins amb l'album "Hurricane Rita Blues". Tambe el disc "Delta Time" de la ma de Hans Theessink & Terry Evans, dos grans guitarristes als que acompanya un altre monstre com és el gran Ry Cooder. Presenten temes propis i versions. La vocalista i guitarrista Rosie Flores amb "Working Girls Guitar" i "No Cure" que és el mes fresc de Jay Gordon and Blues Venom.

Escoltar el programa


















A més cal destacar les novetats de quatre bandes britàniquesEddie Martin Wich His Big Band han fet un potent disc, "Frog In The Long Grass". També pots escoltar els Head Honcho, una demo amb temes de la seva trajectòria, i en Mark Harrison amb el que va ser el disc de debut l'any 2010 de anomenat "Watching The Parade".  Per últim The Mick Simpson Band  amb el mes fresc del 2012, el seu terce àlbum "Cruel World".

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.