Google

23 November 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 22 Novembre

En el podcast d’aquesta setmana podreu escoltar a dos musics de luxe junts, un veterà pianista de boogie woogie, també un interessant guitarrista de Detroit i un bon harmonicista de Chicago De terres andaluses temps per una potent banda de rhythm and blues i fins hi tot us proposo blues en català



El primer bluesman és nascut a Israel, l’harmonicista Pierre Lacocque conegut com a Mississippi Heat, presenta “Delta Bound” amb el que  celebra els 20 anys dedicats al blues. Està acompanyat per dos grans veus com són Inetta Vinson i Deitra Farr, així com també per l’acordionista Chubby Carrier i el guitarrista Carl Weathersby.



Escoltar programa


També és tot un luxe apropar-vos a dos grans musics de luxe junts. Ella va formar part de la formació Saffire, és la pianista Ann Rabson, i ell és el guitarrista Bob Margolin que va ser membre de la llegendària banda de Muddy Waters. Han gravat “Not Alone” on hi fan versions de clàssics com Caldonia, How Long Blues o Let’s Go Get Stoned.
















Fent bon blues des d'Andalusia els Mr Groovy and The Blue Heads, una banda formada per musics de diferents nacionalitats. En aquest tercer disc “Jaula” hi trobem blues clàssic, rock dels 70, funky i rhythm and blues.



El proper convidat es conegut per ser un dels històrics cantautors catalans peró sempre ha portat el blues a la sang, us parlo d’en Pi de la Serra, escoltareu l’àlbum “QuicoLabora”. En aquestes gravacions combina la cançó i el blues i esta acompanyat per dos grans bluesmans catalans, el guitarrista Amadeu Casas i l’harmonicista Joan Pau Cumellas.





Una altre de les novetats és un music de Londres que viu a Los Angeles i combina molt bé booguie woogie, blues, ragtime i so de New Orleans. Andrew D Gordon, aquest veterà pianista ens proposa “Boogie Woogie and the Blues”. 

I per acabar escoltarem el guitarrista de Detroit Howard Glazer and the EL 34s. Han editat “Wired For Sound” amb tots els temes composats per ell, menys un tema on l’acompanyen  David "Honeyboy" Edwards i John Sinclair . Us espero en el proper programa on com sempre el blues serà el protagonista.


                                 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.