Google

09 November 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 8 de Novembre


En el podcast d'aquesta setmana us proposo com sempre un viatge a ritme de blues, aquesta vegada passant per Sevilla, Madrid, Australia i Estats Units.

Presento una primicía, el single que el gener del 2013 donara nom al nou disc de la banda de Rhode Island Detroit Rebellion anomenat "Fork In The Road".

Desde Sevilla Lolo Ortega, aquest excel·lent guitarrista presenta un àlbum amb bons temes originals i interessants versions, "Mr Bluesman".

Més blues, ara cap a Madrid amb dos grans musics, el guitarrista Stevie Zee i l'armonicista Ñaco Goñi amb "Blues Reunion" gravat a la sala Beethoven Blues Bar de Madrid l'any 2010.


Escoltar el programa


















Quatre grans veus femenines del Blues, el Soul i el R&B formen la banda The Blues Broads, elles son Dorothy Morrison, Tracy Nelson, Angela StrehliAnnie Sampson presenten "Live", un CD més DVD gravat en directe als Estats Units i editat per Delta Goove.
















La discogràfica Delmark ha editat el nou disc "Been There Done That" del guitarrista Linsey Alexander un vetera bluesman nascut al Mississippi. I desde Australia Isaiah Brunt porta molts anys en el mon en la musica i ara presenta el seu primer disc on fa country blues "EP". Amb ell hem acomiadat el programa, però tornarem amb més novetats la propera setmana. No hi falteu!.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.