Google

01 March 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 28 Febrer

Obrim el Red Hot Blues amb un músic que es mou entre el jazz, boogie woogie, blues, r&b i swing. Anem a Cadiz amb una potent banda de rhythm and blues. Us presentaré 2 discs més d'una banda de Brasil que fan blues i bluegrass, Avui tindrem també a un britànic que es tot un mestre del blues, i fins hi tot escoltarem soul des de Tennesse i un un excel·lent guitarrista de Texas. 

El primer convidat es britànic i esta considerat un dels millors guitarristes del mon encara en actiu. Us parlo d'Eric Clapton, del que escoltarem l'àlbum de 2010 "Clapton". Segons el mateix Eric aquest disc és una col·lecció de cançons de blues molt interessants i que no estava previst que les enregistrés.

Eric Claprton ja té a punt 'Old sock', un nou disc que surt al mercat aquest 12 de març. L'àlbum inclou 2 temes originals i 10 versions, i acompanyen al guitarrista en alguns temes J.J.Cale, Chaka Khan, Steve Winwood i Paul McCartney.


Escoltar el programa


Ara el torn del pianista Bill King, un convidat que als anys 70 va anar d'Estats Units al Canadàva formar moltes bandes, fins hi tot una l'any 1982 a la Xina. En la seva música hi trobem jazz, boogie woogie, blues, r&b i swing. L'escoltarem amb l'àlbum "The Blues Piano Collection Vol 1 acompanyat per bons musics i una potent secció de vents, amb cançons originals i versions de Little Walter, Big Bill Boonzy, Chuck Higgins o Maybelle Smith.                                  










      





Texas Slim nascut a Dallas és un excel·lent guitarrista de blues amb la influencia de mestres com Albert Collins, Albert King, Little Milton o The Who. Amb una extensa carrera en el món del blues segueix demostrant en cada gravació com toca de be la guitarra. Avui temps per recordar un fantàstic disc que va fer l'any 2008, "Diving Blues".

Podem tornar a gaudir en el programa d'una de les potents bandes de rhythm and blues del panorama espanyol formada l'any 2005 a Cadiz. S'anomèn Mr.Groovy and the Blue Heads. Escoltareu cançons de 2 àlbums, "The Monday Club" que data del 2006 i va ser el disc de debut d'aquesta formació, i l'altre són unes gravacions que es varen fer en directe l'any 2010 a la sala N de Cadiz. L'enregistrament porta el nom de "Pa 4 Gatos". 

Mr.Groovy and the Blue Heads


Des de Tennessee avui podreu gaudir d'un dels gran vocalista de soul i góspel, Bobby Jones. Amb una carrera molt extensa i una potent veu l'escoltareu en un àlbum carregat de soul, "You Ain't Got No Proof". 

Del Brasil sóon Trem 27. Aquesta formació varen començar a Porto Alegre l'any 2002 i és una banda que compta amb forces musics i on s'hi pot escoltar l'harmònica d'Alex Rossi. Tenen 2 treballs discogràfics on s'hi pot escoltar bon blues i bluegrass, us presentaré el disc "Bluegrass 4 Breakfast" un interessat treball. 
















Tanquem edició del Red Hot Blues com sempre combinant estils amb el millor blues. Us emplaço fins el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.