Google

08 March 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 7 Març

Avui presentaré una banda de rock & blues de Malaga. També una vocalista que combina molt bé blues, gospel, country i soul. Des d'Anglaterra una banda de rock i blues.  Un dels fundadors de Lynyrd Skynyrd que el 2004 va formar un nou grup. Tindrem un jove bluesman de Castelló de la Plana i anirem a França amb una banda que fa boogie, rock del sud, honky-tonk, blues i rock.  Dos nous singles amb blues, gospel, country i soul, d'Oklahoma. Per acabar, des de Noruega Memphis soul, R&B, rock i rockabilly



Arribats de Malaga una banda de rock & blues formada l'any 1996. Són El Trio Del Saco, varen començar en format trio però actualment son 5 músics, molt influenciats per Eric Clapton, Steavie Ray Vaughan, Raimundo Amador o BB King. Varen guanyar el ImaginaRock'00 i han actuat molt per Andalusia. El debut amb l'àlbum anomenat "Despacio y Con Buenas Notas" amb temes propis en castellà i amb la  col·laboració de Jose Fernandez Lito, Raimundo Amador i d'altres. 


Escoltar el programa



En Frank Froszak Radio Promotions m'ha enviat una novetat molt interessant, es tracta de la guitarrista i compositora Lisa Cee, se la compara amb Janis Joplin.  Als 4 anys ja cantava i està graduada en veu i teatre musical.  Va formar la seva pròpia banda l'any 2008  i ha editat disc amb Rip Cat Records, "My Turn" en el que hi podem escoltar blues, funky i rock.
















Mighty Mojos són una banda d'Anglaterra que fan una combinació molt actual i original de rock i blues. Els seus membres provenen d'estils diversos, metal, rock o blues, desprès d'uns anys rodant debuten amb l'àlbum "Hook Line And Sinker" apostant per una combinació d'originals i versions de Tampa Red, Robert Johnson o Muddy Waters amb 8  temes en estudi i 3 en directe. 



L'any 2004 a Estats Units hi va néixer una gran banda de blues rock Skinny Molly, el seu fundador es el guitarrista Mike Estes que havia esta membre de Lynyrd Skynyrd. Aquest quartet a finals del 2012 varen firmar contracte amb Ruf Records i ja hi ha enregistrat un disc, "Haywire Riot", un potent treball amb unes bones del mateix Mike





Temps per un jove guitarrista de blues i rock nascut a Castelló de la Plana, Jose Venzal Band. Aquest músic ha tocat amb varis grups nacionals i internacionals, amb 13 anys a Almeria va formar la banda The Idols, l'any 2011 va gravar amb la banda Short Fuse i actualment esta preparant el seu primer àlbum, M'ha enviat una "Demo"que avui podreu escoltar.

Té una veu potent i molt de talent, segueix les passes de les grans dames del blues. Annie Mack , cantant i compositora que combina molt be blues, gospel, country i soul. Escoltareu a aquesta vocalista nord-americana amb una banda molt completa. Tenen 2 nous temes gravats: "Singles 2013"



Més novetats: Bootleggers, una banda francesa que us portarà directament a American Deep South, una combinació de boogie, rock del sud i honky-tonk aconseguint un equilibri perfecte entre el blues i el rock. Aquests veterans músics fan el debut a Dixiefrog Records amb "Heart Of Dixie" amb 9 potents versions gravades a Austin (Texas)





D'Oklahoma un músic jove dinàmic i molt influenciat pel jazz i el soul, però dedicat plenament des de 1998 a tocar blues i soul amb dosis de funk. És Garret Big G Jacobson i avui escoltareu el nou àlbum "In Person".










                       





Tanquem programa amb una moderna i potent banda, Bill T Band, una formació que et faran moure a ritme de Memphis soul, R&B, rock i rockabilly sense oblidar el blues. Aquest quartet de Noruega ha gravat el que és el seu tercer àlbum, "Mo-Billy-T", amb la col·laboració de bons amics. 

La propera setmana, com sempre, més novetats, us espero.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.