Google

23 May 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 23 Maig

En el programa d'avui 5 novetats: podreu escoltar diferents bandes de blues de Madrid, d'Estats Units dos grans bluesmen junts,  també dos grans músics de Carolina del Nord, ella una gran veu i ell un guitarrista a destacar, i un músic que fa blues, rock i fusió de Detroit. 

Sociedad de Blues de Madrid (Spain) - Los Blues De La Ciudad 

Gràcies a un grup d'afeccionats al blues a finals del 2011 va néixer La Sociedad de Blues de Madrid  que pretén donar a conèixer aquest gènere on engloba a músics, mitjans de comunicació, promotors i afeccionats. Aquesta societat ha editat l'àlbum "Los Blues De La Ciudad" on es recullen els diferents músics de l'escena del blues a Madrid. Avui escoltarem una primera part d'aquest disc: Vladi Olmos, Tonky Blues Band, Station Road, The Tremendous, Rafa Sideburns Blues Band, The 44 Dealers, Cotton Gang J.L. Prado & The Mojo Workers i King Bee.







John Primer and Bob Corritore (USA) -- Knockin' Around These Blues 

A Estats Units s'han ajuntat dos grans bluesmen, John Primer and Bob Corritore En John va néixer al Mississippi, un gran i experimentat guitarrista amb una llarga trajectòria dins del blues, i en Bob nascut a Chicago, és un prestigiós harmonicista dins l'escena del blues actual.,Junts han editat el disc "Knockin' Around These Blues" (Delta Groove) on hi versionen a grans clàssics del blues com Jimmy Reed, Little Walter o Willie Dixon. En aquestes gravacions hi col·laboren el pianista Barrelhouse Chuck, el baixista Bob Stroger o el guitarrista Billy Flynn. 















Pam Taylor Band (USA) -- Hot Mess 

Ara ens quedem a Carolina del Sud per escoltar a Pam Taylor Band aquesta compositora i guitarrista prové d'una família d'artistes tan en el teatre com la musica. Lla Pam va tenir la primera guitarra als 18 anystambé tenia facilitat per composar i actualment té la seva banda on l'acompanya el seu pare en Mike que és saxofonista. Presenta debut discogràfic, "Hot Mess" (Frank Roszak Promotions), un àlbum de qualitat amb un blues molt actual. 



Solomon King (USA) - Train 

El proper músic Solomon King nascut a Detroit va treballar durant molt de temps en una fabrica de cotxes en la cadena de muntatge, va tenir una vida amb molt d'avorriment i vicis, però finalment va aprendre a tocar i va trobar el camí del blues, rock i fusió. Actualment és compositor, cantant i guitarrista. Avui escoltareu el seu nou àlbum "Train" (Doug Deutsch Publicity Services)





Charles "Big Daddy " Stallings (USA) -- Call Me Big Daddy 


Originari de Carolina del Sud es va criar en una granja envoltat de camps de cotó i de deu germans. Us parlo del guitarrista i vocalista de blues Charles "Big Daddy " Stallings. La primera cançó que va aprendre a tocar va ser "Big Boss Man" de Jimmy Reed. Ha tocat al llarg de la seva trajectòria amb bandes de r&b, jazz o blues i al costat de grans músics, tot i esperant que algun dia gravaria el seu propi projecte de blues i així va ser, passat un temps edita el treball "One Night Lover". És un bluesman amb un repertori molt divertit i fresc, ara arriba amb l'àlbum "Call Me Big Daddy", un treball carregat de bon blues. 


Fins aquí com sempre una amplia selecció de blues, apropant-vos el més actual tant nacional com  internacional. Us espero la setmana vinent amb molt més.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.