Google

13 June 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 13 Juny

El programa d'avui comença amb blues en directe des de Catalunya per continuar cap a Detroit amb blues i blues rock. Seguirem amb quatre bandes del Regne Unit, dos d'Escòcia i dos d'Anglaterra, cadascuna amb el seu propi estil. Per últim una proposta des de Salamanca amb una combinació poc habitual però atractiva de hard rock, blues i heavy metal.

Tota Blues Acoustic & Backdoor Strangers (Argentina) -- Live At La Tia Felipa 

Començem amb la banda Tota Blues Acoustic & Backdoor Strangers, al cap davant Flacio Rigatozzo conegut en el blues com a "Tota" harmonicista i vocalista argentí que porta molts anys a Barcelona, l'acompanya del també argentí Martin J. Merino a la guitarra amic seu de d'infància tots dos fundadors de Tota Blues Band, i també els acompanya la pianista i vocalista catalana Miriam Aparició que té una amplia trajectòria com a blueswoman. Presenten el àlbum "Live At La Tia Felipa" amb 17 cançons mes 3 bonus tracks totes són versions de clàssics del blues gravacions dels anys 20 els 50 i també més contemporanis, on tots tres hi aportan la seva gran qualitat com a musics. 




  New post & podcast every thursday  


Blues 'N' Trouble (UK) -- Try AnyThing Twice 

Anem cap a Escòcia per escoltar a una formació amb casi trenta anys fent blues i boogie des del centre d'Escòcia Blues 'N' Trouble, liderats per Tim Elliott veu i harmònica, ha treballat amb grans del blues com Robert Cray, Pinetop Perkins o Charlie Musselwhite. L'any 1985 varen editar el primer disc "First Trouble". Aquest proper 17 de juny edita'n nou àlbum de molta qualitat "Try Anything Twice" (GFI-Promotions), avui us l'avanço en el programa. 
















Laura Mays Blue Rays (UK) -- Demo 

Seguim a Escòcia amb Laura Mays Blue Rays, des de la costa oest son una banda molt jove creada per la vocalista Laura Mays Gibson el setembre del 2012, en el seu repertori hi han versions i temes propis, a ritma de blues, swing, jump, jive, rhythm & blues, m'ha fet arribar una "Demo" son cançons gravades en aquest any 2013.



Albany Down (UK) -- Not Over Yet 

Més música des del Regne Unit per escoltar el blues rock contemporani amb el quartet Albany Down una gran banda del costat de Londres, plena d'energia i força,varen debutar el 2011 amb el disc "South of the City", avui escoltarem un segon treball "Not Over Yet" es tracta d'un disc molt ben elaborat amb unes cançons escrites per ells. 






Harmonicadave (UK) -- CD Single 2013: Chicago Blues 

Sota el nom de Harmonicadave s'hi amaga el bluesman Britanic de Lincoln, Dave Hunt toca l'harmònica i són molts anys ja fent bon blues, als divuit anys ja tocava professionalment l'any 1971 va formar la banda "Grecco" és un músic amb una àmplia trajectòria, té varis discs enregistrats i avui us vull avança el single del seu proper treball anomenat "Chicago Blues", on combina molt bé el blues i el boogie woogie i també el soul. 



Randy Scott (USA) -- Out Of The Blue 

Arribat de Detroit Randy Scott guitarrista i vocalista és un músic que l'han influenciat molt Charlie Patton, B.B. King, John Lee Hooker o Ray Charles, la seva mare era pianista i el seu pare treballava a la factoria Ford, va començar a tocar la guitarra als 11 anys, actualment fa blues i blues rock i ara debuta amb l'àlbum "Out Of The Blue" (Frank Roszak Promotions), aquest disc sortirà al mercat el dia 18 i avui l'estreno per a vosaltres en el programa. 
















Metal Blues Band (Spain) -- Su Ultima Voluntad 

I ara uns convidats prou especials són de Salamanca Metal Blues Band fan una combinació d'estils poc habitual però atractiva hard rock, blues i heavy metal aquesta banda va ser formada l'any 2009, d'ells avui us presento L'únic àlbum que tenen gravat es en directa "Su Ultima Voluntad", unes peces d'ells amb molta força i contundència.


Avui aquest ha sigut el blues que us he presentat, com sempre esperant que us hagi agradat la combinació, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.