Google

20 June 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 20 Juny

Avui blues, rhythm & blues i rock and roll que ens portarà a Barcelona, també escoltareu unes gravacions del 1969 per una llegenda del blues del Mississippi, un duet arribat del Brasil, blues a l’estil del Mississippi i Chicago però fet a Israel, i per acabar dos bandes de California, una gran vocalista de blues i swing i una banda que fan blues tradicional. 


Arthur "Big Boy " Crudup (USA) -- Sunny Road 

Avui escoltarem a un dels músics històrics del blues nascut el 1905 a Mississippi i que va morir el 1974, us parlo d'Arthur "Big Boy " Crudup, tot un mestre de la guitarra entre el 1930 i 1970 i actualment és un dels grans referents del blues. Escoltarem unes sessions gravades el 10 de novembre de l'any 1969 "Sunny Road" (Delmark Records), en aquest disc totes les cançons les va composar Arthur Crudup, esta acompanyat per quatre músics, a destacar Jimmy Dawkins i Willie "Big Eyes" Smith. Aprofito l'ocasió per felicitar a la discogràfica de Chicago Delmark Recods pels seus 60 anys que porta gravant blues i jazz. 


Escolta el programa ♫ Listen Radio Show



New post & podcast every thursday   


Aaron On Blues (Spain) -- Verano Caliente 

Des de Barcelona i amb més de 33 anys de carrera musical avui en el programa el guitarrista i vocalista Aaron Henriques que presenta el seu nou projecte, es tracta del trio Aaron On Blues una banda de blues, rhythm & blues i rock and roll, presentació del àlbum "Verano Caliente" on hi tocan versions de clàssics i també originals tant en castellà com en angles. 















Celso Salim & Rodrigo Mantovani (Brazil) --- Diggin' The Blues 

 Els propers músics fa molts anys que toquen junts i fan bon blues des de Sao Pablo Celso Salim & Rodrigo Mantovani, en Celso al dogro i també la guitarra en el disc, ha tocat amb Larry McCray o Willie "Big Eyes" Smith i el seu company en Rodrigo al baix ha tocat acompanyant a Junior Watson o Curtis Salgado o Rick Estrin, en aquest 2013 han gravat "Diggin' The Blues" on fan versions de Blind Willie McTell, Willie Dixon o Muddy Waters aixis com també tocan cançons d'ell dos, bon blues fet a Brasil. 


CG & The Hammer (Israel) -- Something Good / The Memphis Sessions 


Els propers convidats fan blues des de Tel Aviv a Israel, CG & The Hammer, liderada per Dov Hammer a l'harmònica i en Sagi "CG" Shorer a la guitarra que va formar la banda l'any 1999 amb molt de blues-rock, varen estar uns anys per Estats Units, actualment han creat un so molt autèntic combinant les influencies que tenen de blues del Mississippi i Chicago, en aquests últims anys han estat tocant entre Israel i els Estats Units, aquest és el seu nou disc "Something Good / The Memphis Sessions" on tot son temes d'ells.



Candye Kane (USA) --- Comming Out Swingin' 

Avui un nou disc que surt al mercat el 25 de juny serà primícia en el programa, la protagonista es Candy Kane, qui desprès d'uns anys 80 força durs en el terreny personal, poc a poc ho va anar superant i es va anar fent un lloc dins la música, té una gran veu a l'hora de cantar blues i swing, ha estat nominada a cinc premis de la National Blues Foundation Awards, ara us avanço el seu ultim àlbum "Comming Out Swingin'" (Vizztone Label Group) acompanyada per la seva habitual banda i a més compta amb la jove guitarrista també de California Laura Chavez. 









                  





 Atomic Road Kings (USA) --- Extended Play

Seguim ara amb un quartet blues també de California Atomic Roat Kings, aquesta interessant formació fan el seu debut discográfic amb un EP de 5 cançons "Extended Play" (Frank Roszak Promotions), en ell hi ha gravat a l'estil del blues mes tradicional d'Estats Units, una banda liderada per Eric Von Herzen a l'harmònica i Kyle Jester veu i guitarra i en un tema hi col•labora el guitarrista Kid Ramos. 


El Red Hot Blues d'avui de Barcelona a Brasil passant per Israel i acabant als Estats Units, en el proper programa seguirem voltant pel món presentant i escoltant el millor blues per tu, us espero.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.