Google

06 June 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 6 Juny

En aquesta nova sessió escoltarem tres bluesmen junts en un tribut a Muddy Waters, gaudireu d'una vocalista que ha passat de la cançó italiana al blues, també d'un gran saxofonista i en exclusiva un àlbum en directa que es publica la setmana vinent d'un músic de blues rock britànic, i acabarem amb més blues rock aquest cop des de França

Willie Buck With J.L. Pardo & Quique Gomez (USA-Argentina-Spain) -- Songs For Muddy 

Obrim amb un disc liderat per tres grans bluesmen, es tracta de Willie Buck With J.L. Pardo & Quique Gomez, junts han editat un excel•lent àlbum "Songs For Muddy" (Hotsak), on hi ha un recull de cançons del gran Muddy Waters i d'altres com Willie Dixon o Jimmy Oden. Qui son aquests musics: Willie Buck es un veterà vocalista de blues originari del Mississippi i establert a Chicago, Jose Luis Pardo un guitarrista argenti amb molt de recorregut en l'escena del blues al seu país i també internacionalment i Quique Gomez que es un harmonicista de Madrid que ha tocat amb diferents formacions i actualment te banda pròpia Los Gatos Bizcos.

  New post & podcast every thursday  


Linda Valori (Italy) -- Days Like This 

Ara toca escoltar la potent veu de l'italiana Linda Valori, que al llarg de la seva carrera musical ha cantat cançons italianes. És d'origen romanès i nascuda a San Bendetto del Tronto, ha participat en diferents concursos i va ser tercera en el Festival de San Remo l'any 2005, i en aquest 2013 presenta un nou disc completament diferent als anteriors "Days Like This" (Frank Roszak Promotions), esta gravat a Chicago i s'hi pot escoltar blues, soul i rhythm and blues, hi ha versions de clàssics com Van Morrison, Ike Turner o Deitra Farr. 











                   




Ron Dziubla's (USA) -- Nasty Habit 

Temps pel so del saxó tenor i baríton de Ron Dziubla's nascut al nord oest d'Indiana es un prestigiós music amb mes de 20 anys de carrera ha tocat amb Duane Eddy, Robert Cray, John Hiatt, Royal Crown Revue, The Mannish Boys, Janiva Magness, Christina Aguilera, John Fogerty, Kim Wilson, Kid Ramos, Lynwood Slim i molts més. Ha interpretat molts estils de música diferents, i novament a ritma del seu saxó i una bona banda d'acompanyament presenta el seu tercer àlbum "Nasty Habit" (Frank Roszak Promotions) es completament instrumental i on hi trobem r&b, tocs de jazz i blues aixis com ritmes llatins i surf. 


                                                                         Larry Miller (UK) -- Live & Outlawed


Més blues amb el guitarrista, vocalista i compositor britànic Larry Miller, ha estat infuenciat per Rory Gallagher i Gary Moore, criat en un ambient familiar amb molta presencia musical amb sis anys va tenir ja una guitarra, a principi dels 90 va formar la seva primera banda, en Larry ha trobat el seu estil propi  dins del blues rock, avui escoltareu com a primícia el seu nou àlbum que es publicarà el proper dia 10 de juny "Live & Outlawed" (GFI-Promotions), es un dobla disc que va ser gravat en directa durant una potent gira europea a finals del 2012, en ell hi ha versions i originals.


Little Bob Blues Bastards (France) -- Break Down The Walls 



El programa d'avui escoltareu a un músic que esta considerat com un dels pioners del rock frances Little Bob, porta molts anys tocant per tot Europa, la seva primera banda va ser “Little Bob Story” amb un  primer disc l'any 1976, després com a "Little Bob" i actualment el seu estil va del rock al blues en les seves gravacions amb el nom de Little Bob Blues Bastards, i avui com a novetat el seu nou àlbum "Break Down The Walls"(Dixiefrog).




Com sempre el millor blues per tu al llarg de dues hores, us espero en una nova edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.