Google

25 July 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 25 Juliol

Avui per començar el programa tres grans músics de blues del país en una gravació del 1994. També un gran treball de blues rock i blues texà. Del Canadà dos germans que porten quasi 50 anys fent blues. Un àlbum on es recull la millor essència del blues de Chicago.  A més blues arribat de Brasil i el punt final bon blues acústic des de Dinamarca

Big Mama amb Víctor Uris i Amadeu Casas (Spain) -- El Blues De La Inflació 


Avui viatjarem uns anys és una gravació del 1994 “El Blues De La Inflació” de la mà de tres dels grans músics de blues Big Mama amb Víctor Uris i Amadeu Casas, en ell hi ha composicions pròpies i versions de Big Bill Broownzy o Sonny Terry & Brownie Mc Ghee, aquest àlbum es cantat en català i angles en aquest treball ja ens demostraven la seva gran qualitat a l’hora de tocar blues, la Big Mama a la veu, a l’harmònica en Víctor a l'harmonica i l’Amadeu a la guitarra.




Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

New post & podcast every thursday

Point Blank (USA) -- Fight On! 

Point Blank són una banda nascuda l’any 1974 a Texas fent rock and roll, entre el 1976 i 1982 varen editar sis àlbums, i es va anar decantant cap al hard rock l’any 1986 es varen separar fins a l’any 2007 que la banda es torna a ajuntar i varen publicar en el 2009 un nou disc després de 27 anys el treball “Fight On!” (Dixiefrog), amb molt de blues rock i blues texà produït per l’històric guitarrista de la banda Rusty Burns. 
















Downchild (Canada) -- I Need A Hat 

Fa ja uns 50 anys quasi que els germans Donnie and Hock Walsh varen formar la banda Downchild, ha sigut i és una de les principals bandes de blues del Canada, han publicat 15 àlbums, el primer va ser l’any 1973 plens de blues, avui escoltarem el darrer disc editat el 2009 “I Need A Hat” un excel•lent treball on es pot comprovar la seva gran qualitat i experiència en el blues. 


Big Gilson (Brazil) – Sentenced To Living 

Ara el torn del blues arribat de Brasil és un dels grans músics del país en aquest estil Big Gilson, en BB King en l'any 1998 va dir d'ell que “quan veia un músic tan jove, tan lluny d’Estats Units tocant blues, se sentia feliç i orgullós de la seva missió en aquesta vida”, des de Rio de Janeiro d’aquest bluesman amb molt de talent, escoltareu el disc “Sentenced To Living”. 



Dave Specter (USA) – Spectified 

El proper convidat és el guitarrista Dave Specter que va ser un dels joves talents en el blues de Chicago, a finals dels vuitanta va formar la seva pròpia banda fa fer gires per Europa darrera de grans bluesmens com Buddy Guy, Junior Wells, Otis Rush o Jimmy Rogers, avui escoltarem l'àlbum “Spectified” en ell interpreta la millor essència del blues de Chicago
















H.P. Lange (Denmark) – 20 Years Anniversary 

Hi ha un bluesman a Dinamarca que es un del pocs del seu país que interpreta el blues tradicional en format acústic, es tracta de H.P. Lange amb més de 20 anys en el blues ha voltat per Europa i Estats Units, va estar uns mesos en els anys 90 a New Orleans, Louisiana i el Mississipí on va acabar de perfeccionar el seu estil, avui farem un recorregut per les gravacions entre els anys 1995 i 2008 gravacions que formen part del dobla àlbum “20 Years Anniversary”.


Fins aquí un recorregut pel blues de dos continents, us espero en el proper programa. Fins llavors ja sabeu que en qualsevol moment podeu escoltar tots els Red Hot Blues dels últims mesos.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.