Google

19 September 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 19 Setembre

Avui obrim el programa amb una pianista de Detroit que fa boogie woogie, blues, country i jazz, seguirem amb un quintet anglés a ritme de r&b, funk, swing i blues, també tindrem un dels grans talents italians de l’harmonica, i un músic molt singular que fa música d’arrel americana i blues. Dos bandes des de Catalunya, una ens presenta el costat més cru, brut i primitiu del blues, i l’altre clàssics del blues elèctric. Per tancar blues rock arribat d’Estats Units. 

Deanna Bogart (USA) - Pianoland 

Obrim el programa a Detroit amb Deanna Bogart qui als sis anys va començar a aprendre a tocar el piano d’oïda. També es va iniciar en el saxo, actualment a més és compositora, productora i cantant. Combina molt be el boogie woogie, blues, country i jazz. Ha editat nou album amb la discogràfica Blind Pig “Pianoland”, en ell ens mostra el seu talent en un treball de gran qualitat. 





Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

   New post & podcast every thursday

                                                    Forty4 (UK) - 44 Minutes 

Anem cap al nord oest d’Anglaterra, fan r&b, funk, swing i blues, us parlo de la banda Forty4 , un quintet de grans músics que va ser format l’any 2007. Presenten un interessant àlbum de debut “44 Minutes” (Outlaw PR), on ens mostren el seu propi so i estil que ells descriuen com a “Rhythm & Groove”. Ho fan amb deu cançons totes elles originals composades per ells. 
















Fabrizio Poggi & Chicken Mambo (Italy) - Spirit Of Mercy 

Temps per un bluesman que es un dels grans talents en l’harmónica a Itàlia, tot un mestre amb un so únic, avui un convidat de luxe, Fabrizio Poggi & Chicken Mambo, és un artista increïble a més de músic és musicòleg, escriptor i periodista, també ha gravat mes de quinze àlbums la majoria als Estats Units. Escoltareu avui el treball “Spirit Of Mercy” on hi col•laboren Charlie Musselwhite, Eric Bibb, Guy Davis, The Blind Boys Of Alabama, Pony Bone, Garth Hudson, Flaco Jimenez, entre altres. 



The Generation Blues Band (Spain) - Demo 

L’any 2004 va néixer una banda de blues rock a Barcelona, The Generation, un quartet on son diferents els musics que hi ha passat i desprès d’un parèntesis, l’any 2010 tornen i la formació es centra més en el blues amb el nom de The Generation Blues Band, els escoltarem en una “Demo” on fan versions de clàssics del blues elèctric de tots els temps. 


Little G Weevil (USA) - Moving 

Ara un músic molt singular fen música d’arrel americana i el blues Little G Weevil, un bluesman que els seus inicis va ser la bateria i a la guitarra s’inicia als 17 anys, va crear la seva pròpia banda l’any 1998. Us convido a gaudir d’un gran treball “Moving” (Vizztone Label Group) en ell hi trobem un so i estil que ens apropa al blues del delta del Mississippi, molt semblant als grans bluesmens com RL Burnside, John Lee Hooker o Chuck Berry.
















Todd Wolfe Band (USA) - Miles To Go 

Avui al programa el guitarrista i vocalista Todd Wolfe, un bluesman que forma part de l'escena del blues de Nova York, eren un trio que reflectia clarament les influencies dels grups dels 60 com Cream, Eric Clapton o Jimi Hendrix. Actualment son Todd Wolfe Band que segueix com a trio Roger Voss a la bateria i Justine Garder al baix, ha gravat el seu vuitè àlbum “Miles To Go” (Doug Deutsch Publicity Services), presenta un potent treball de blues rock i en ell hi col•laboren John Ginty, Steve Guyger i Sweet Suzi. 



The Sick Rotoblues Big Band Orquesta (Spain) - Mas Raro Que Un Cochino Colorao 




Per acabar des de Cerdanyola del Valles us vull presentar The Sick Rotoblues Big Band Orquesta, no es una banda sinó un home orquestra “One Man Band”el seu estil ens apropa al costat més cru, brut i primitiu del blues proper a al punkrock, ha compartit escenari amb bandes com Reverend BeatMan, The Jets o The Matchbox. Te diferents maquetes i ara ha gravat “Mas Raro Que Un Cochino Colorao” (Red Pig Recordings)que es un avançament del que serà el seu primer àlbum que es dira “Wisky y Mujeres”.




I així tanquem programa, us he presentat ritmes molt variats i novetats arribades d’arreu del mon, us espero en el proper programa amb molt més blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.