Google

24 October 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 24 Octubre

Avui l’autèntic blues de Chicago per un bluesman alemany, des de Porland blues, surf, rockabilly i R&B, interessant blues i rock fet per un guitarrista d’Extremadura, el record a una banda catalana amb unes gravacions de 1998, el blues d’uns londinencs establerts a Australià, i arribats de la zona de Chicago una banda que fan versions a clàssics del blues. El punt i final són unes gravacions en directe a Sevilla captades per micròfons d’ambient. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

New post & podcast every thursday   


Chris Kramer (Germany) - Chicago Blues 



L’autèntic blues de Chicago fet per un alemany, en Chris Kramer, un harmonicista que va descobrir el blues als 13 anys. Va gravar a Austin l’àlbum “Chicago Blues” editat en CD i vinil, en Chris va aconseguir el somni de gravar amb dos dels seus ídols, Pinetop Perkins al piano i Willy “Big Eyes“ Smith a la bateria, la banda es completa amb Bob Stroger al baix i Frank Karkowski a la guitarra, i la col•laboració de l’ex-Rolling Stone Mick Taylor. 




The Strange Tones (USA) - At Home With The Strange Tone 

Bon blues elèctric amb la banda de Porland The Strange Tones, es mouen per diferents ritmes com son blues, surf, rockabilly i R&B. Una formació molt actual amb un directe molt atractiu i amb unes composicions originals i molt ben elaborades. Han gravat un nou treball, “At Home With The Strange Tone”, en ell aquest quartet s’acompanya de sis músics que hi col•laboren en diferents cançons.. 










                   





Capitan Troner (Spain) - Live In La Cueva 

Ara blues i rock de l'extremeny Rodrigo Pastor, compositor i guitarrista conegut en el món de la música com a Capitan Troner, dir que la guitarra la va aprendré a tocar l’any 2010, és un music amb un ampli procés creatiu. Us presento d'ell un interessant nou àlbum “Live In La Cueva” on totes les cançons són compostes per ell. 



Smokin´Blues (Spain) - Smonin´Blues 1998

L’any 1995 al bar Subway de Calella en Lluís Nano va fundar la banda anomenada Smokin´Blues, anteriorment ja n’havia tingut una altra anomenada Lester Blues Band. La formació actual es un quartet i toquen blues compost per ells. Avui escoltareu l’únic disc que tenen gravat que és de l'any 1998, “Smokin’ Blues”, un treball on fan versions a clàssics del blues, llavors eren un trio i en aquesta gravació hi col•laboren set músics convidats.



Mr. Black & Blues (England) - Blow These Tracks, Live On The Blues Train 

El líder de la banda Mr. Black & Blues és de Londres, sempre li ha agradat molt el rock and roll d’Elvis tocat per Jon Spencer, les seves influències són Ray Charles, Led Zeppelin, John Lee Hooker o Howlin Wolf, va tenir banda pròpia a Londres durant deu anys. Ara des de Melbourne on resideix ens presenta blues de qualitat amb un fantàstic so en directe a l'àlbum “Blow These Tracks, Live On The Blues Train” (Breakweck Records)
















The Planetary Blues Band (USA) - Once Upon A Time In The South Loop 

L’any 1999 els germans Schaefer-Murray varen formar la banda The Planetary Blues Band, ubicats a Valparaiso a prop de Chicago, en els seus inicis tocaven versions de clàssics del blues, actualment ja fan composicions pròpies. Influenciats per diferents estils musicals. El seu bon blues i rock es veu reflectit en el disc “Once Upon A Time In The South Loop” (Doug Deutsch Publicity Services), en ell presenten el millor blues i rock. 



Dienteslargos (Spain) - Dienteslargos Featuring David Giorcelli Live! 



Des d’Andalusia la banda d’en Pepe Delgado els Dienteslargos formada per Nico Bech al baix i en Joaquin Perez a la bateria, acompanyats pel pianista català David Giorcelli, ens fan escoltar blues i boogie woogie gravat en directe a Sevilla l'any 2012 a “El Cafe Del Cine” amb el nom de “Dienteslargos Featuring David Giorcelli Live!”. Són set temes gravats amb el micròfons d’ambient, això implica que el so no sigui perfecte, però si que recull l'escalfor i el feeling que es va viure. 




Un cop més el blues protagonista dues hores repassant l’actualitat, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.