Google

31 October 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 31 Octubre

Els primers són dos bluesmen del Mississippi i de Chicago, una banda amb el  blues de Chicago i Memphis fet a Florida, des de Madrid un duet que presenta el blues més tradicional, també un veterà bluesman deixeble de Howlin’ Wolf, d’Irlanda una banda de pop/rock amb bones pinzellades de blues, un pianista i cantant que ens farà gaudir de blues i swingin, per acabar des de Catalunya un músic amb cançons plenes d’humor i ironia. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every Thursday


Dave Riley And Bob Corritore (USA) – Hush Your Fuss! 


Ja son vuit els anys que aquests dos musics porten junts Dave Riley And Bob Corritore, de l'estat de Mississippi es el veterà Dave a la veu i guitarra i des de Chicago en Bob a l’harmònica. En aquest tercer disc que fan junts “Hush Your Fuss!” (VizzTone), en les seves composicions originals on expliquen histories de les zones rurals del Mississippi i Chicago, arriben fins a les arrels del blues i segueixen el mateix estil que feien servir els antics bluesmens. 



Bridget Kelly Band (USA) – Back In The Blues 

El so del blues elèctric a l’estil de Chicago i Memphis per la banda de Florida Bridget Kelly Band, conten amb una amplia trajectòria, interpreten clàssics de T-Bone Walker, Etta James, Muddy Waters o BB King. Actuen per diferents locals i festivals de la zona i han estat talones de músics com Albert Castiglia, Willie Green o Victor Wainwright. Presenten un nou àlbum “Back I n The Blues” ple de bon blues. 










                     




Back To The Roots (Spain) – Demo 

Back To The Roots son un trio de blues acústic nascut a Madrid en el 2011, composen cançons a partir de les estructures dels antics blues, fent una interpretació que ens acosta al so de les arrels d’aquest gènere. Una banda formada per Oscar Linares a la veu i guitarra, Victor Vazquez veu, guitarra i cigar box i en Joel Grau a l’harmònica, cadascun d’ells posa veu al tema que ha composat, els escoltarem en una interessant “Demo”on es pot escoltar un exquisit blues tradicional

Tail Dragger (USA) – Stop Lyin’ 



James Yancy Jones es un veterà bluesman que es deixebla de Howlin’ Wolf conegut en el mon del blues com a Tail Dragger. Interpreta el genuí so de Chicago l’han influenciat en els seus orígens Sonny Boy Williamson, Boyd Gilmore, Elmore James o Jimmy Reed. “Stop Lyin’” es un disc que va ser gravat un 29 de setembre de l’any 1982, però mai va ser editat ara Delmark Records presenta aquestes gravacions. 




The Strats (Ireland) – Falling Off The Edge 

Arribats d’Irlanda The Strats son una banda de pop/rock amb bones pinzellades de blues, liderada per el guitarrista Will Ludford desprès d’una vida amb molt alts i baixos, actualment els joves musics admiren les seves composicions i com toca la guitarra, segons en Will un dels millors moments de la seva vida va ser quan va conèixer a George Harrison. Aquest any ha gravat un nou disc “Falling Off The Edge” amb la discográfica Holy Grail Records
















Jumpin’ Jack Strobel (USA) – Thigs Have Changed 

El pianista i cantant Nord America Jumpin’ Jack Strobel que ens farà gaudir de blues i swingin, també hi trobem tocs de jazz, country i musica d’arrel americana. L’han influenciat al llarg de la seva carrera musics com Otis Spann o Ray Charles, el seu primer disc fa poc reeditat data del 2003. I aquest any nou àlbum “Thigs Have Changed” enregistrat a la discogràfica Blues Leaf Records, on hi fa cançons de bluesmens clàssics com Bob Dylan, Memphis Slim y Little Walter. 


Predicador Ramirez (Spain) – Una Agradable Sensacion 


Predicador Ramirez es un music capaç de combina el so del blues de Texas i Chicago passant per el rock and roll i fins hi tot rock, sempre lletres en castellà amb molt d’humor i ironia, en els anys 80 i 90 va estar en diferents formacions i va formar les bandes “Hoochie Coochie Boys” o “Los Apostoles Del Ritmo”. En el seu nou disc “Una Agradable Sensacion” es en format acústic es decanta per d’altres estils amb uns sotils tocs de blues, conta amb la col•laboració de Big Mama i Jorge Rando. 




Repassant com sempre l’actualitat del blues, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.