Google

12 December 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 12 Desembre

Obrim el programa amb una banda que celebren els 45 anys a l’escena del Blues, també escoltareu tres bandes espanyoles que combinen diversos estils, Blues, Rock, Funk, Jazz, Hip Hop, Soul, Hard Rock o Pop, un guitarrista Nord Americà amb molta experiència en el Blues i el Soul, i el punt i final serà per dos bluesmen del Brasil a la guitarra i l’harmònica. 


 Escolta el programa ♫ Listen Radio Show


New post & podcast every thursday   


Roomful of Blues (USA) – 45 Live 

Avui commemorarem els 45 anys a l’escena del blues de la banda Roomful of Blues. Aquesta gran formació porta ja molts anys interpretant blues, Jumping, Swinging i Rocking. Al llarg de tots aquests anys hi han passat grans músics com Duke Robillard, Ronnie Earl, Ron Levy , Al Copley , Lou Ann Barton, Sugar Ray Norcia, Fran Christina, Greg Piccolo o Doug James. Avui us vull fer escoltar el seu nou àlbum, és un concert en directe per celebrar aquests 45 anys. El disc es diu “45 Live” (Alligator), s’ha gravat el març del 2013 al club The Ocean Mist a la localitat de Matunuck a Rhode Island. 



 The Malex Kings (Spain/France) – Valley Of Liberty - Urban Concepts 

The Malex Kings és el projecte de Max Malon, guitarrista i compositor de Marsella, i de l’Alex Pellicer, un productor musical de Saragossa. Escoltarem dos dels seus últims treballs musicals, primer l'àlbum “Urban Concepts” del 2012, on hi fan una combinació d’estils des del Blues més aspre al Rock i passant pel Funk, Jazz, Hip Hop i fins hi tot Hard Rock, també volen fer un homenatge a grans músics com Jimi Hendrix, John Lee Hooker o James Brown. I el més nou, un EP anomenat "Valle Of Liberty" , en ell fan un recorregut senzill, pur i salvatge per diferents estils.










                                  




Zayas (Spain) – Guitarshock 



Des de Barcelona Alex Zayas, un músic que ha crescut amb el blues, amb 7 anys cantava i tocava la guitarra, als 18 anys en Hook Herrera es va fixar en ell i va passar a formar part de la seva banda, 3 anys més tard l’Alex ja va formar la seva pròpia banda Alex TNT i actualment es diu Zayas. Avui presentarem el seu nou àlbum “Guitarshock” un treball amb una bona combinació de sons i estils, s’hi pot escoltar Rock, Funk, Soul i bones pinzellades de Blues i Pop. 




No Name Blues (Spain) – Maqueta 


En els últims anys a Barcelona han sortit molts bons joves músics de blues. Entre els grups creats hi ha  No Name Blues, una banda formada a finals del 2012 per antics i actuals alumnes de l’Escola Taller de Blues de Barcelona. Us vull fer escoltar una “Maqueta” d’aquest 2013 on queda molt vent definida la gran qualitat d’aquesta nova formació a l’hora d’interpretar blues. 




Billy Price (USA) – Strong


Billy Price que en realitat es diu Bill Pollak va arrancar en la música a principi de 1970, amb col•laboracions diverses, l’any 1990 va formar The Billy Price Band, també va tocar 3 anys en la banda de Roy Buchanan, va fer un duet de Soul amb Otis Clay amb qui va gravar “The Soul Collection”. Avui us presento el seu nou àlbum amb molt de Blues i Soul “Strong” (Dixiefrog), on conta amb la col•laboració de Monster Mike Welch, Fred Chapellier i també Mark Stutso i Mark Wenner que són de la banda The Nighthawks.  




Alamo Leal and Flavio Guimaraes (Brazil) – Ain’t No Strangers Here 



Anem cap a Brasil amb dos grans bluesmen, Alamo Leal and Flavio Guimaraes. En Alamo Leal és molt versàtil a la guitarra acústica i també canta amb 30 anys de carrera internacional, i en Flavio  Guimaraes és un veterà músic i un dels pioners del blues a Brasil amb 20 àlbums gravats. Ara junts en el disc “Ain’t No Strangers Here”, en ell aprofundeixen en les arrels del blues donant-li un aire molt actual, es un treball de versions menys un original. 




Espero que us hagi agradat aquesta selecció, la setmana vinent més blues per tots vosaltres.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.