Google

19 December 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 19 Desembre

Avui per tu blues, soul i gospel amb una gran veu del Mississippí, des de Barcelona amb ritmes de rock and roll i road-trip blues, el blues modern i original fet als Estats Units, una vocalista que té passió pel jazz i blues, dues bandes escoceses de blues i blues/rock, i per tancar amb una cançó de nadal a ritme de blues.



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every thursday   



Sheba The Mississippi Queen (USA) – Butter On My Rolls 



Avui blues, soul i gospel amb la gran veu del Mississippi Martha Booker, nascuda a Sunflower, se la coneix artísticament com a Sheba The Mississippi Queen, Filla del cantant de gospel Leroy Booker, Sheba de petita cantava en els camps de coto i a l’església. Presenta nou i potent disc “Butter On My Rolls” (Frank Roszak Promotions), amb de les seves experiències a la vida ha compost les cançons de l'àlbum. 




Los Routiers (Spain) – Donde Terminan Las Carreteras... 

Ara escoltareu una banda de Barcelona, Los Routiers, ells fan rock and roll i el que ells anomenen road-trip blues, aquesta formació va ser creada l’any 2011. Lletres i musica originals en castellà on expliquen histories per somiar i gaudir d’aquests grans gèneres. Amb un primer EP de debut gravat "El Hijo Del Camionero", ara tornen amb l'àlbum “Donde Terminan Las Carreteras...” amb 12 cançons de molta qualitat.
















Snarky Dave & The Prickly Bluesmen (USA) – Big Snark 

Blues pur de la mà de Snarky Dave & The Prickly Bluesmen. Darrere d’aquest nom hi ha el guitarrista Nord America Dave Brenton juntament amb la seva banda actual formada per tres musics, fan un blues modern i original. Han editat un interessant disc de debut “Big Snark” (Frank Roszak Promotions), on totes les cançons estan compostes per ell. 


Elizabeth Hansen (USA) – The Blues Singin Woman

Des de Maryland la cantant Elizabeth Hansen, de petita li agradava Eric Clapton de qui n’ha après molt, també cal dir que és una entusiasta de Bonnie Raitt. Porta ja molt de temps que la seva gran afició és compondre i cantar el que mes li agrada el blues i el jazz. En exclusiva avui us vull presentar el que serà el seu disc de debut, encara no editat ja que encara hi esta treballant es dira “The Blues Singin Woman”



Lewis Hamilton (UK) – Ghost Train 

Anem fins a Escòcia per escoltar blues/rock amb Lewis Hamilton, tan sols amb 19 anys ja ha publicat dos àlbums i és un dels nous joves músics a tenir en conta, l’han influït des de clàssics com Jimi Jendrix, Rory Gallaher o Stevie Ray Vaughan i també guitarristes més actuals com són Joe Bonamassa o Derek Trucks, aquest fet queda molt ben reflexat en les seves gravacions,. El seu segon treball es “Ghost Train”, on podreu gaudir del seu talent com a guitarrista i cantant juntament amb Nick Hamilton al baix i a la bateria Ben O’Reilly. 
















GT’S Boos Band (UK) – Steak House 

Seguim a Escòcia, ara el blues de la banda GT’S Boos Band, una formacio que va ser creada l’any 2010, el seu so s’acosta al rhythm & blues britànic dels anys 60 i també a l'estil de Chicago o el blues/rock a l’estil de Gary Moore. Són un quartet format per Greig Tylor a la veu, la guitarra de John Boos en Davy 'Aky' Atkinson al baix i Stephen Coetzee a la bateria. Ells  debuten amb l’àlbum “Steak House”, ple bons ritmes.

Chaz DePaolo (USA) – Single 2013: Another Christmas Without You 


De Nova York és el guitarrista Chaz DePaolo, a la seva música ell l’anomena hard rockin’ blues fusion. Influït per grans musics com Jimmi Hendrix, Buddy Guy, James Cotton, Albert Collins o per els AC/DC i també Miles Davis, ha actuat arreu d’Europa, Canada i Estats Units. Han enregistrat una cançó de nadal a ritme de blues el single és “Another Christmas Without You”






Fins aquí el que ha estat la passejada d’avui per el mon del blues, us desitjo un Bon Nadal.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.