Google

05 December 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 5 Desembre

Avui 9 bandes, el primer convidat un músic nord-amèrica, des d'Espanya un pianista i un harmonicista de blues tots dos amb molt de talent, de Los Angeles un músic amb molta experiència en el Blues i el Roots & Rockn’Roll, un músic de Chicago que des de 1988 ens apropa el blues, funk, r&b i rock, també blues fet a Suècia i per tancar dues bandes espanyoles ja dissoltes. 


Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every thursday



Jon Zeeman (USA) – Down On My Luck 



Jon Zeeman un Nord Amèrica que s’apassiona per les guitarres als 8 anys també estudia piano i als 13 anys comença a estudia la carrera de música. Treballa a Nova York i també va actuar amb diferents bandes pels països escandinaus, a mitjans dels anys 90 va començar a realitzar la seva pròpia música. Té tres àlbums editats, ara presenta nou treball “Down On My Luck” (Frank Roszak Radio Promotions).




Kike Jambalaya (Spain) – Back Home Again 

Toca escoltar a Kike Jambalaya és un cantant i pianista de Madrid amb molt de talent i amb més de 20 anys de carrera musical, principalment toca rock and roll, però també s’ha mogut en altres ritmes com country, blues, ragtime, swing, boogie i molt més. Ara presenta un nou àlbum “Back Home Again”, on s’hi pot escoltar una interessant selecció de cançons dels anys 10 i 20 al més pur estil de New Orleans. 











                             



Rafa Sudeburns Blues Band (Spain) – Demo 2008-2012 

Temps per un bluesman natural de Cadis que arriba a Madrid als 15 anys, després d’un accident de tràfic va descobrir l’harmònica, us parlo d'en Rafa Sideburnsha estat en diferents bandes com “Stress”, “Los Sonicos” o “Edu Manazas”. Dir també que la seva harmònica ha sonat en diferents cançons en àlbums de bandes com “Killing Jazz”, “El Rey Lagarto” o “Ñaco Goñi”. Avui podreu gaudir de Rafa Sudeburns Blues Band, en unes gravacions on queda demostrat el seu talent “Demo 2008-2012”. També us deixo diferents vídeos d'ells.


Mark “Pocket” Goldberg (USA) – Off The Wire 



Ara des de Los Angeles Mark “Pocket” Goldberg, un músic amb molta experiència en el Blues i el Roots & Rockn’Roll tocant el baix, porta molts anys en l’escena musical. En les seves composicions ens hi ha blues tradicional, bluesy i folk americana, i ho reflecteix en el seu nou disc en format acústic “Off The Wire”, amb una veu que diuen que recorda a Howlin Wolf i Johnny Cash. 





Howard And The White Boys (USA) – Made In Chicago 

Chicago la gran ciutat del blues, és aquí on a partir de l’any 1988 la banda Howard And The White Boys va anar perfeccionant el seu estil, es mouen entre el blues, funk, r&b i rock i entre 1994 i 1997 varen tenir molta popularitat, han actuat al costat de grans del blues i també realitzen gires per Estats Units i Europa. Amb l’autèntic so de Chicago us vull presentar l’àlbum “Made In Chicago” (Doug Deutsch).















Badge (Sweden) – If I Could Love, I’d Love This 

De Suècia es el músic Matti Norlin va créixer escoltant a Elvis i Chuck Berry, va agafar la guitarra als 10 anys al poc temps ja tocava en una banda de heavy metal. Amb els anys ha tocat diferents tipus d'estils com el hard rock, blues, jazz, fusio o rock. Actualment té diferents projectes musicals en marxa un d’ells és la banda que avui us vull presentar Badge, fan blues-rock en el nou disc “If I Could Love, I’d Love This”.


Tom Lardner & Allfreedom (USA/Spain) – At Cambaya Club 


Toca escoltar el guitarrista i cantant de country, blues i folk Nord América Tom Lardner amb un llarg camí en el món de la música ara establert a Granada, acompanyat per un dels grans de l’harmònica a Andalusia Alfredo Martinez conegut com a Allfreedom, actualment toca amb Guadalupe Plata, Pepe Macarrón i Mississippi Martinez. Ara junts Tom Lardner & Allfreedom han gravat l’àlbum “At Cambaya Club” (Cambaya Records), en directe en aquesta sala d’Antequera ara fa un any, en aquest disc fan versions de Woody Guthrie, Bob Dylan, J.J. Cale o Hank Williams. 




Anomia Blues Band (Spain) – Hoochie Coochie Men (Live) 

Després de 15 anys en l’escena musical del blues a Espanya la banda Anomia Blues Band a finals del 2012 es va dissoldre, se’ls coneixia com “La Blues Band Malagueña” per on varen passar molts músics. Escoltareu la cançó “Hoochie Coochie Men” gravada en directe dins del concert d’acuminat el 30 de novembre del 2012. Actualment els fundadors Tomas Nieto al baix i Fernando Becerra veu i guitarra continuen com a “Donkey Doc”. Aquí teniu una selecció de vídeos de la desapareguda banda.
















Bukowski Blues Trio? (Spain) – Single: 4 Friends 

Ara fa 2 anys va desaparèixer una altra banda de blues, funk i rock s'anomenaven Bukowski Blues Trio?, eren de Galícia i estaven en actiu des de mitjans dels anys 90 oferint molt bona música. Actualment dos dels membres de la banda Pedro Murcielago veu i guitarra i Manuel Ares bateria han format una nova banda de blues “Booty Sweat”. Us vull fer escoltar com a record el tema que porta el nom del seu darrer disc “4 Friends”. Us deixo l'enllaç d'uns vídeos per què veieu el que feien.


Fins aquí el Red Hot Blues, avui amb 9 propostes diferents. Us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.