Google

16 January 2014

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 16-01-2014 - Entrevista a THE BLACK BELTONES (en catala)

Avui entrevista amb la banda de Barcelona The Black Beltones, també dos bluesmen junts ens faran escoltar el so del blues de Chicago, i de Canada un músic que proposa blues, funk, ritmes llatins, jazz o r&b. Un bluesman que en el seu nou disc ens explica la història de la seva vida, i per acabar un guitarrista que amb només deu anys ja va quedar fascinat escoltant els clàssics del blues. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 

New post & podcast every thursday




The Black Beltones (Spain) – Love Trap 



Avui entrevista amb The Black Beltones, són una gran banda de música negra amb els millors ritmes com són el soul, funk, r&b o boogaloo, nascuda l’any 2005 a Barcelona són onze músics damunt l’escenari, una potent formació que ens farà gaudir dels millors ritmes. Presenten un nou treball, és l'EP de sis cançons “Love Trap”, en el seu repertori hi inclouen temes propis i grans versions, cançons de Al Wilson, Willie Mitchell o Tommy Hunt



Quique Gomez & Luca Giordano (Spain/Italy) – Chicago “3011 Studios” Sessions 

S’han ajuntat dos grans talents del blues, Quique Gomez & Luca Giordano, en Quique Gomez es de Madrid harmonicista i cantant i el guitarrista italià Luca Giordano, tots dos tenen un llarg recorregut per al món del blues. Han gravat el disc “Chicago “3011 Studios” Sessions” (Frank Roszak), és un homenatge a clàssics del blues de Chicago, han contat amb la col•laboració de quatre grans llegendes del blues com són Billy Branch, Jimmy Burns, Eddie C. Campbell i Bob Stroger, és un àlbum on hi pots escoltar el so del vell blues. 
















Ron Beer (Canada) – The Blues Don’t Say It All 

Ron Beer és un veterà músic nascut a Itàlia però de molt petit resideix a Canada, amb disset anys comença a escriure poesia, dir que ha tingut una carrera musical amb molt d'èxit i en evolució constant. Avui presentació del seu segon disc “The Blues Don’t Say It All”, en ell hi ha cançons de diferents estils que van del blues, passant per al funk, ritmes llatins, jazz o r&b.

Michael Packer (USA) – I Am The Blues: My Story


El proper bluesman en Michael Packer és de Nova York on va néixer l’any 1950, el seu primer concert el va fer amb quinze anys i l’any 1969 va formar la banda “Papa Nebo” després ha tingut diferents projectes. Des de l’any 1971 ha enregistrat una gran quantitat d’interessants àlbums, en aquest nou disc “I Am The Blues: My Story" (Frank Roszak), en ell ens explica la història de la seva vida, hi han narracions i totes les cançons són escrites per ell.




Tommy Castro And The Painkillers (USA) – The Devil You Know 


Blues, r&b, Blues-rock, soul i funk és el que presenta Tommy Castro And The Painkillers, Nascut a San Jose a California va agafar la guitarra amb deu anys i una època en la qual va quedar meravellat escoltant a Eric Clapton, Elvin Bishop i Mike Bloomfield, amb el temps tingué també influencies de BB King, Buddy Guy o Elmore James, ha tocat en bandes de blues i soul. Ha editat el quinze àlbum de la seva carrera “The Devil You Know” (Alligator).




Us espero com sempre en un nou programa, per escoltar novament la millor música negra.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.