Google

23 January 2014

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 23/01/2014 - Entrevista a BIG MAMA MONTSE "Original Jazz Orquestra Taller De Músics" (en catala)

Avui entrevista a la cantant de blues Big Mama Montse per presentar el seu nou àlbum, també escoltareu a un mestre de la guitarra i fundador dels Roomful Of Blues, seguirem amb una jova cantant amb una potent veu que interpreta blues, soul i funk, i per acabar un duet de blues, country blues i bluegrass del Regne Unit. 



 Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

New post & podcast every thursday


Big Mama Montse & Original Jazz Orquestra Taller De Músics (Spain) – Bluesin’ The Jazz 

Avui entrevista a Big Mama Montse per presentar el nou àlbum “Bluesin’ The Jazz” que ha gravat amb l'Original Jazz Orquestra Taller De Músics. La Montse als dotze anys s’apassionà per la guitarra i sempre ha estat compromesa amb el blues. Des del 2012 canta juntament amb aquesta gran orquestra catalana creada per potenciar els joves músics. Junts proposen l’espectacle “Bluesin’ The Jazz” del que n’ha sortit un àlbum, és un homenatge a les grans dames del blues clàssic dels anys 20 i 30, així com als músics de jazz i també orquestres de swing. 




Duke Robillard (USA) – Independently Blue 

Ara un dels grans mestres de la guitarra Duke Robillard. Va ser l’any 1967 un dels fundadors de la banda Roomful Of Blues i també va ser guitarrista dels Fabulous Thunderbirds l'any 1990, amb una interessentíssima carrera en solitari presentant bon blues i també jazz. Des de l’any 1985 que va gravar el seu primer disc com a solista fins ara són moltes les gravacions. Avui us presento el seu nou àlbum “Independently Blue” (Dixiefrog), on hi ha originals i versions amb la col•laboració de Monster Mike Welch a la guitarra. 
















Sena Ehrhardt (USA) – All In 

Sena Ehrhardt és una jova vocalista de Minneapolis amb una gran i potent veu, va debutar l’any 2011 i actualment ja té un bon prestigi en l’escena del blues a Estats Units. Gràcies al seu pare que és músic, a casa ja vivia el blues, aquest fet va influir en ella per potenciar el seu interès per aquest gènere musical. Sena presenta el seu segon disc “All In” (Blind Pig Records), en ell hi escoltareu bon blues, soul i funk, totes les cançons són d'ella juntament amb el seu pare en Ed Ehrhardt que és guitarrista en la banda. 


Wooden Horse (UK) – This Kind Of Trouble 



Wooden Horse són una banda de blues, country blues, bluegrass i country folk del Regne Unit, els músics Jamie Knight i Ben Church després de què cadascun estigues en diferents bandes l’any 2012 varen formar un duet acústic amb un so molt particular i un estil propi, en aquest curt temps ja porten gravats un EP i diversos àlbums, el més nou aquest “This Kind Of Trouble” (Outlaw PR).




Avui hem passejat pel blues de tres països, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.