Google

09 January 2014

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 9 Gener

Obrim el programa amb una banda de blues, soul i r&b del Regne Unit, nou disc d’un músic de Tampa (USA) que combina el blues de Chicago, Texas i del Delta del Mississippi, també presentació del segon disc d’una banda de Madrid, i del Canadà un músic amb rockabilly, folk, blues i rock alternatiu. Bon blues des de Polònia, i per acabar un músic nominat als premis Jammie Awards 2014. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show


   New post & podcast every thursday   


Groove-A-Matics (UK) – Keep It Clean 



Groove-A-Matics són una banda que combina el blues, soul i r&b del Regne Unit. Aquest quartet ja té diferents àlbums editats i el 2012 varen guanyar el premi “New Brunswick Battle Of The Blues”. Han gravat un nou treball, “Keep It Clean”, ple de bona música, tot són originals composats per Johnny Whitehill, guitarrista i teclista de la banda.





 Doug Norquay (Canada) – Giant Pig 

Ara toca escoltar a un canadenc, en Doug Norquay, compositor, guitarrista i cantant, l’han influenciat John Lee Hooker, Fred McDowell, Robert Johnson, Leonard Cohen o Bob Dylan. El seu so recorda la música de l’escena de Los Angeles de mitjans dels 70, té un estil personal i original que va des del rockabilly, folk, blues o el rock alternatiu. Presenta el seu cinquè disc “Giant Pig”










                              




Los Penultimos (Spain) – Un Poco De Suerte 

De Madrid són la banda Los Penúltimos, presenten bon blues, rock and roll, pop i country com queda demostrat en el seu primer àlbum “Puertas Al Campo”. Tornen amb nou treball “Un Poco De Suerte” tot és cantat en castellà, hi ha una versió de Memphis Minnie i totes les altres cançons són composades per Ernesto Ulibarri. 


Sean Chambers (USA) – The Rock House Sessions 



Originari de Tampa el bluesman Sean Chambers, en les seves cançons hi ha blues de Chicago, Texas i del Delta del Mississippi, entre moltes de les coses que Sean ha fet destacar que va fer una gira entre 1998 i 2003 amb el gran Hubert Sumlin. Avui escoltareu el seu nou disc “The Rock House Sessions”, on hi ha gravat temes propis i versions, a mes conta amb la col•laboració de grans músics.




Blues Point (Poland) – Simple Blues 

El següent destí és Polònia amb la banda Blues Point, la seva música va del blues al r&b passant per el funk i el rock and roll, va ser creada l’any 2010 pels músics Wlodek Sodczak, Mirek Borkowski i Arek Osenkowski. Actualment tenen un important reconeixement en l'escena del blues a Polònia. Avui escoltareu el segon àlbum de la banda “Simple Blues” (Frank Roszak)











                   




Vicent Hayes (USA) – The Grind 

Acabarem amb el músic de Michigan Vicent Hayes, toca diferents estils blues, rock, soul i fins hi tot funk, ha editat un nou àlbum “The Grind” que esta nominat als premis “Jammie Awards 2014” com a millor àlbum del any, la millor cançó “My Guitar And My Baby” així com el millor àlbum de blues/soul i també al millor productor/enginyer Bill Chrysler/Joe Sturgill. 

Espero que us ho hàgiu passat bé amb aquesta selecció de blues, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.