Google

13 February 2014

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 13 Febrer

Nova edició amb un recorregut pel món del blues internacional. Bona música negra des d’Itàlia amb àlbum de debut, country blues fet a Madrid amb dos grans bluesmens, també escoltareu els millors blues, soul, rap, funk i r&b des de Chicago, una gran cantant de blues rock del sud de California presenta un àlbum en directe, acabarem amb dues bandes una de França i l’altre d’Alemanya que fan blues, funk, soul i jazz. 


   Escolta el podcast del programa ♫ Listen podcast Radio Show    

New post & podcast every thursday



BLUECACAO feat. VISSIA TROVATO (Italy) – BRINSTORM 


Per començar blues fet a Itàlia amb Bluecacao feat. Vissia Trovato, són una banda de Milà que després de molts anys treballant es van obrint camí en el seu país, la seva música és el blues però amb tocs d’altres estils de música negra com jazz, soul o funk. Bluecacao és un quintet i els acompanya la cantant Vissia Trovato, acaben d’editar el seu treball de debut “Brinstorm”, en ell hi ha cançons del membre de la banda Dario Guidotti i també versions de grans músics com Janis Joplin, John Mayal, T_BoneWalker o Kansas Joe Mc Coy. 






FEDE AGUADO Y OSI MARTINEZ (Spain) – CON EL CORAZON EN LA MANO 

De Madrid dos grans bluesmen, Fede Aguado i Osi Martinez, interpreten bon country blues i ho fan en castellà amb cançons originals i també adapten versions, En Fede Aguado veu i guitarres amb trenta anys de trajectòria en el blues compon temes molt originals plens d’humor i ironia, ha tocat en diferents bandes de blues. Osi Martinez a l’harmònica en la música des de l’any 1989, transmet molt bé l’essència del blues, va formar part de grans bandes de blues madrilenyes, l’any 1994 va conèixer a en Fede i fins ara tocant junts. Avui escoltareu un disc d'ells que s'ha reeditat el passat 2012 però publicat l’any 2001 “Con El Corazon En La Mano”. 




BONEY FIELDS & THE BONE’S PROJECT (USA) – CHANGING FOR THE FUTURE

Boney Fields és un músic nascut a Chicago, en una família de vuit germans de petit es va criar a casa en un fort ambient musical, la seva trajectòria professional va començar l’any 1979 tocant blues, funk i jazz, en els anys 80 va tocar amb Smokey Wilson, Littel Milton, Albert Collins, James Cotton i d’altres. Actualment amb banda pròpia Boney Fields & The Bone’s Project, presenten diferents estils com blues, soul, rap, funk o r&b. Presenta nou àlbum “Changing For The Future”, en ell hi ha moltes col•laboracions combinen originals i versions. 


KELL’S LOT (USA) – LIVE IN BRUSSELS 


Ara toca escoltar blues rock amb la cantant Kelly Zirbes, arribada del sud de California, Ella l’any 1995 va formar la banda Kell’s Lot, conten ja amb vuit àlbums i també han fet molts concerts nacionals i internacional, actualment combina la banda amb actuacions en solitari i en duo juntament amb Perry Robertson. Ha obert concerts de grans músics com Tommy Castro, Marcia Ball o John Mayall. Ara temps per escoltar un potent disc en directe de l’any 2011 “Live In Brussels” (Miles High Productions), editat a Bèlgica i Estats Units. 



PILLAC (France) – NERVOUS BREAKDOWN 

Pillac és un quartet francès que aposta pel blues, funk i soul, la banda la lidera un excel•lent guitarrista Xavier Pillac un músic que porta més de deu anys de dur treball per fer-se un camí en el món musical, tots els components de la formació tenen molta experiència han tocat en concerts arreu d’Europa, Canada i Estats Units, l’any 2002 publicar el primer àlbum, avui us presento el quart treball “Nervous Breakdown” (Dixiefrog)
















HENRIK FREISCHLADER (Germany) – NIGHT TRAIN TO BUDAPEST 

Més blues aquest cop fet a Alemanya pel músic Henrik Freischlader, es multi-instrumentista, cantant i compositor, productor i a més té segell discogràfic propi Cable Car Records que va ser fundat el 2009. Té nou disc el dese de la seva carrera “Night Train To Budapest” un àlbum que esta va carregat de bon funk, soul, jazz i blues on queden molt ben relaxades les influències de Gary Moore, BB King, Albert King o PeterGreen, això si Henrik hi dóna un so propi i molt particular a totes les cançons. 

Avui us he presentat a sis bandes de cinc països diferents i si us ha agradat, us espero en una nova edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.