Google

06 February 2014

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 6 Febrer

Avui escoltarem blues fet a Jerusalem amb un nou àlbum en primícia, una gran blueswoman des d’Austràlia amb blues i blues/rock, arribats de Múrcia una banda que presenten àlbum de debut, també una canadenca que combina el blues, soul, country y pop, de Carolina del Nord un veterà guitarrista, un trio de country blues i soul que són de Charlestone a Carolina del Sud, i per acabar anirem fins a Atlanta amb més blues.


   Escolta el podcast del programa ♫ Listen Radio Show podcast   
New post & podcast every thursday


AVNER STRAUSS (Israel) -- BLUES HA'OR HAGANUZ 



El primer convidat d’avui és nascut a Jerusalem, Avner Strauss, de petit el va atraure el blues i la guitarra, a principis dels 70 va experimentar amb el jazz i el blues rock, va estudiar guitarra i composició a Boston, actualment des d’Israel toca blues, jazz, flamenc i guitarra clàssica.

En exclusiva pel programa us presento el nou àlbum que encara no s’ha editat “Blues Ha'Or Haganuz”.




ANNI PIPER (Australia) -- TEXAS HOLD EM 

Temps també per escoltar blues i blues/rock fet a Austràlia de la mà de la guitarrista i cantant Anni Piper. Es va introduir a la música als dotze anys amb guitarra elèctrica i als catorze va descobrir el baix, ha estat nominada a la “Millor Cantant de Blues de l'Any” en els premis “Australian Blues Music Awards 2014”. Té tres àlbums editats, avui escoltarem el segon, gravat el 2007 “Texas Hold Em” (Doug Deutsch Publicity Services). 
















STOP BLUES BAND (Spain) -- IBA EN EL TREN 

També toca escoltar bon blues des de Múrcia amb la banda Stop Blues Band. Va ser formada l’any 2011, les diferents influències dels quatre músics que configuren la banda convergeixen amb un interessant rock & blues, amb tocs de jazz combinat amb la fusió de sons llatins. Debuten amb l’àlbum “Iba En El Tren” on tot son cançons pròpies en castellà. 


NORINE BRAUN (Canada) -- CONVENTUS THE EYE OF THE HEART 




La bona música Norine Braun també és present al programa d’avui, porta ja molts anys en l’escena musical canadenca, combina fantàsticament bé blues, soul, country, la música americana o el pop, compon unes interessants cançons com molt bé és reflexa en els seus concerts i gravacions, i avui el més nou que ha gravat “Conventus The Eye Of The Heart”




BILLY THOMPSON (USA) -- FRIEND 

De Carolina del Nord tot un virtuós de la guitarra, el veterà Billy Thompson, té un repertori que és una fusió d’estils blues, rock, funk, so de New Orleans, Texas, Chicago i r&b. El primer disc el va gravar l’any 1994 “Coat Of Many Colors”, l’any passat va editar el setè àlbum “Friend” (Frank Roszak Radio Promotion), amb molts artistes convidats Bill Payne, Ron Holloway, James “Hutch” Hutchinson, Kenny Gradney, Mike Finnigan.
















PORT CITY PROPHETS (USA) -- MULE 

Port City Phophets són un trio de country blues i soul contemporani arribats de Carolina del Sud. La formen tres músics, Troy Tolle a la guitarra amb més de vint-i-cinc anys d’experiència, Tim Kirkendall és qui canta i també toca el baix hi ha format part en diferents formacions de blues, jazz, funk, gospel i r&b i el tercer és el bateria Henry Ancrum de jova tocava en cors de gospel i clubs ha format part de diferents projectes. Us vull presentar el seu àlbum de debut anomenat “Mule” (Frank Roszak Radio Promotion),


JP BLUES (USA) -- MAKE ROOM AT THE TABLE 



JP Blues són una banda de blues d’Atlanta, un trio format per John Pagano guitarra i veu, Shiloh Bloodworth bataria i Tony Hossri al baix, tots ells entre els deu i catorze anys ja s’endinsaren en el món de la música, amb el pas del temps han tocat en bandes de diferents estils que van del blues, heavy metal o indie. Fins hi tot varen estar de gira per Austràlia amb Anni Piper. Us vull presentar el seu nou treball Make Room At The Table.



Una vegada mes el principal protagonista ha estat el blues arribat d’arreu del món, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.