Google

13 March 2014

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 13 Març

En el programa d’avui podreu escoltar 10 formacions de blues. Començem amb dues bandes de blues fet a Barcelona, la primera amb una cantant excel·lent acompanyada d’un gran trio i l'altre un interessant duet de blues, seguirem a Andalusia amb dos bons músics de blues i folk, dues veteranes formacions de blues i blues rock del Regne Unit, viatjarem a Nova Zelanda per escoltar un guitarrista de blues, i també quatre grans bandes d’Estats Units que presenten una combinacio molt variada amb blues, jazz i rock. 



   Escolta el podcast del programa ♫ Listen podcast Radio Show    


New post & podcast every thursday 



SWEET MARTA AND THE BLUES WORKERS (Spain) – LIVE AT LA TIA FELIPA 

L’any 2013 va néixer a Barcelona la banda de blues Sweet Marta And The Blues Workers, és la unió de l'excel•lent cantant i harmonicista Marta Suñer juntament amb el gran trio de blues Johnny Big Store & The Blues Workers. Avui escoltareu les gravacions “Live At La Tia Felipa” enregistrades el maig del 2013 al local La Tia Felipa de Cerdanyola.



PACO DUANE & ALLFREEDOM (Spain) – LOS ANGELES SESSION I 

Ara un interessant duet de blues i folk andalús Paco Duane & Allfreedom, porten uns quants anys junts Paco Duane veu i guitarra, acompanyat per Allfreedom que és Alfredo Martinez a l’harmònica i també cantant. Tenen diferents EP’s junts, avui ús faré escoltar “Los Angeles Sessions I”.
















FRAN McGILLIVRAY BAND (UK) – SOME LUCK 

Fran McGillivray cantant i Mike Burke a la guitarra, són uns músics britànics que varen començar tocant blues i folk a finals dels anys 70, en l’actualitat segueixen en el panorama musical com a Fran McGillivray Band, ara amb nou àlbum ple de cançons d’originals “Some Luck” (Outlawpr).


RAUL ALEMANY & ALBERT AGUIAR (Spain) – DEMO 

Dos grans bluesmens barcelonins junts Raul Alemany & Albert Aguiar, han ajuntat el seu talent en unes composicions de blues molt originals.. En Raul Alemany és un gran harmonicista, compositor i creador del projecte “Bohemia Musical”, i l’Albert Aguiar és un bon guitarrista català. Avui els podreu escoltar en una “Demo”, són unes gravacions que varen fer junts al barri de Gracia de Barcelona el passat 2013. 




THE PAUL GARNER BAND (New Zealand) – 3 GET READY 

Més blues per un músic de Nova Zelanda per The Paul Garner Band, aquest guitarrista, s’ha establert a Londres ha anat evolucionant en la interpretació de blues, amb un so aspre i original. Ha gravat el seu tercer treball “3 Get Ready” (Outlawpr), on podem escoltar temes propis.




AMOS GARRETT (USA) – JAZZBLUES 

Temps per una combinació perfecta de jazz i blues amb el virtuós guitarrista Amos Garrett, nascut a Detroit de petit estudia piano i trombó, però a catorze anys es va decantar per la guitarra. Amb més de quaranta anys en la música, avui ús presentaré el seu nou àlbum “Jazzblues” (Stony Plain Records).



ROADHOUSE (UK) – GODS & HIGHWAYS & OLD GUITARS 



L’any 1991 al sud de Londres, Gary Boner encara ara en la banda i Robert A. Roberts que ja no hi és, varen fundar la formació Roadhouse, han desenvolupat un blues rock amb un so molt propi amb influències dels històrics Lynyrd Skynyrd o Creedence Clearwater Revival. Han tret un nou disc “Gods & Highways & Old Guitars” (Outlawpr). 





WAYNE HANCOCK (USA) – RIDE 

Viatgem per una estona fins a Austin per escoltar a Wayne Hancock, un músic que combina el country, honky tonk, blues, wester swing o boogie woogie. Acaba de gravar el seu nou àlbum “Ride” (Bloodshot Records), amb molta qualitat i carregat d’una interessant varietat d’estils. 
















GINO MATTEO (USA) – SWEET REVIVAL

A California hi trobem el guitarrista Gino Matteo, ha adaptat les influències que ha tingut de BB King, John Fogerty o Aaron Nevil al seu propi estil a l’hora de tocar i compondré. Aquest jove músic presenta el seu segon àlbum “Sweet Revival” (Frank Roszak Promotions), on hi podem escoltar blues, rock i d’altres estils. 


HOLLAND K SMITH (USA) – COBALT



El proper músic és texa Holland K Smith, a deu anys va convèncer a la seva mare per aconseguir una guitarra i estudia música, a vint anys va tenir la seva primera banda. Ha estat finalista en els premis Grammy 2013 com a millor cançó de blues per el tema “Love Liquidation” que esta inclosa en el seu quart àlbum “Cobalt” (Frank Roszak Promotions)





Avui us he volgut fer escoltar a deu bandes que combinen molt bé diferents estils, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.