Google

26 March 2014

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 27/03/2014 - Entrevista a LLUIS COLOMA ”Sax Gordon & Lluís Coloma - Racan Rol” (en catala)

Avui entrevista a Lluis Coloma per parlar del nou àlbum que ha gravat amb Sax Gordon. Gaudireu d’una gran banda de blues i swing del País Basc, també Blues del Delta fet a Holanda per un duet. I dues bandes d’Estats Units, una gran cantant de blues i soul presenta nou àlbum, i un guitarrista que fa un homenatge al bluesman Little Johnny Taylor. 

Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 

New post & podcast every thursday



SAX GORDON & LLUIS COLOMA (USA/Spain) – RACAN ROL 

  Entrevista a Lluís Coloma per presentar el projecte ”Sax Gordon & Lluís Coloma”



Sax Gordon un conegut saxofonista de blues, soul R&B i jazz de Boston, ha acompanyat a Matt “Guitar” Murphy, Duke Robillard i d’altres. Lluís Coloma conegut pianista de blues i boogie woogie de reconegut prestigi arreu del món, de petit el varen influenciar Jerry Lee Lewis o Roosevelt Sykes. “Racan Rol” és un treball molt creatiu amb una important secció de vents, carregat de blues, boogie woogie i R&B. Les cançons són totes noves i compostes per ells.




THE REVERENDOS (Spain) – THE COOL SOUND OF THE REVERENDOS 

Molt de Blues i Swing arriba de Biscaia amb The Reverendos. Banda nascuda l’any 1997, de la mà de Igor Garcia i Alvaro Martinez. La idea de la formació és recuperar el vell so del blues tradicional. Amb influències de la música negra dels anys 40 i 50, el swing i el so del blues Califòrnia. Acaben de gravar el seu quart àlbum “The Cool Sound Of The Reverendos”, on totes les cançons són composicions originals.











                                     


THE DAMNED AND DIRTY (Holland) – SELL YOUR SOUL 

A Holanda l’any 2012 va néixer The Damned And Dirty, són un duet de blues del Delta. És un projecte del guitarrista Micha Sprenge i de Kevin de Harde a l’harmònica. La fundació holandesa de blues “Dutch Blues Foundation”, els ha guardonat dos anys consecutius com a millor àlbum de blues, el 2012 pel disc “The Damned and Dirty” i l’any passat per el treball “Sell Your Soul”

SHAUN MURPHY (USA) – CRY OF LOVE 



La cantant Shaun Murphy ha estat guanyadora dels premis “Bluesblast Music Awards” en aquest any 2013, millor cantant de blues i millor àlbum de blues per “Ask For The Moon”. La banda la va fundar a finals del 2009 formada per veterans del blues i el soul. Ha gravat amb Meat Loaf, i també ha cantat en àlbums de Eric Clapton, Bob Seger o Phil Collins. Ha gravat un nou treball “Cry Of Love”, on ens demostra una vegada mes les seves grans qualitats vocals.




JIMMY WOLF (USA) - A TRIUBUTE TO LITTEL JOHNNY TAYLOR 



El proper bluesman Jimmy Wolf combina molt bé el blues del Delta el so de Chicago, rock i R&B dels 50. Aquest guitarrista i cantant ha compartit escenari amb Buddy Guy o Johnny Copeland. En el any 2008 va rebre el premi a la millor gravació de blues dels premis “Native American Music Awards” per l’àlbum “Deep Downtown”. Avui l’escoltareu en un disc on fa homenatge a un gran guitarrista “A Tribute To Little Johnny Taylor”.




Us espero en un proper programa, per seguir escoltant tota l’actualitat del blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.