Google

06 March 2014

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 6 Març

La primera banda són de Madrid i proposen blues de Chicago i rhythm & blues per seguir però ara amb una formació de veterans bluesmen del mateix Chicago, del Regne Unit un duet que fan el que ells anomenen power indie-blues-rock, arribats de Pamplona una banda de blues rock amb maqueta de debut, també podreu escoltar blues rock fet a Grècia, i un trio de blues rock britànic. Acabarem la sessió de blues a Brasil amb un experimentat harmonicista. 



   Escolta el podcast del programa ♫ Listen podcast Radio Show    

New post & podcast every thursday



KING BEE (Spain) – PO’ BOYS 



Són una banda de blues i rhythm & blues de Madrid el seu nom King Bee, els seus inicis començaren l'any 2005 per músics que porten més de vint anys en els circuits musicals, fan principalment blues dels anys 50 de bandes de Chicago, però han evolucionat també cap al funk, soul, swing, boogie o country. Presenten l'àlbum “Po’ Boys” un treball amb quatre originals i la resta versions de Slim Harpo, Little Walter, Jimmie Rogers i d’altres. 



CHICAGO BLUES ALL-STARS (USA) – RED HOT & BLUE 

Viatgem fins al mateix Chicago amb una interessant formació Chicago Blues All-Stars, conta amb uns artistes veterans i amb molt de talent de l'escena musical d'aquesta ciutat del blues, han treballat amb músics com Chuck Berry, JamesCotton, BB King, Koko Taylor i d’altres. Els escoltareu en el seu primer disc “Red Hot & Blue”

















KING PUG (USA) – BORNEO MINT SHAVE 

King Pug és un duet britànic format pels músics Dave Wilkinson guitarrista, cantant productor i compositor i pel també cantant, compositor i bateria Caspar St. Charles, tenen una llarga carrera com a músics de sessió, la música que fan l’anomenen power indie-blues-rock, però tenen el blues com a principal eix de les seves composicions. Tenen un EP de tres cançons “Water Pressure”, i ara amb la discogràfica holandesa Black Tan Records han gravat un nou EP de set cançons “Borneo Mint Shave”. 


C.C. RIDER BLUES BAND (Spain) – MAQUETA 0.1 



Des de Pamplona una interessant banda de blues rock els C.C. Rider Blues Band, els seus membres porten més de vint anys d’amistat i compartint gustos musicals i a l'escenari. L’estiu del 2012 es varen presentar oficialment dins del festival de blues de Cazorla, el seu repertori són cançons compostes per ells en castellà i versions de clàssics del blues, avui els escoltarem en la seva primera maqueta que han anomenat “Maqueta 0.1”



LIMPIN EXPRESS (Greece) – FIRST ATAC... 

Ara el blues ens porta fins a Grècia, d'Atenes són Limpin Express una formació de recent creació, va ser el setembre del 2011. Són un trio de blues rock però porten ja molts anys en l’escena musical de Grècia, abans formaven la banda anomenada “Express” que va fer gires per festivals d’arreu d’Europa. Ara Limpin Express debuten amb el treball “First Atac...” el seu estil va des del blues acústic al rock. 





BARE BONES BOOGIE BAND (UK) – TATTERED & TORN 

Bare Bones Boogie Band és una de blues rock britànic que va néixer l’any 2008, en el so d’aquest quartet s’hi poden escoltar les influències que tenen del blues britànic dels anys 60 i 70, aixis com el blues dels grans clàssics com BB King, Robert Johnson o Etta James. Acaben de gravar el tercer disc de la seva carrera que avui escoltareu “Tattered & Torn” gravat pel segell britànic Outlawpr.


FLAVIO GUIMARAES (Brasil) – THE BLUES FOLLOWS ME 



Blues des de Brasil per escoltar l’harmònica de Flavio Guimaraes, que va aprendre a tocar amb el gran Sugar Blue i també va tenir una llarga amistat amb Charlie Musselwhite i Rick Estrin, tots ells el varen influir ara fa el seu propi estil. Ha tocat en gravacions de diferents múcics com Maria Carey, Cassia Eller o Paulo Ricardo. També va formar l’any 1985 la banda “Blues Etilicos” encara en actiu. Ha publicat deu àlbums en solitari, avui n’escoltareu un d’ells “The Blues Follows Me”



Us espero en el proper programa, com sempre per escoltar els millors blues d’arreu del món.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.