Google

10 April 2014

Red Hot Blues Radio Show 10 Abril

Avui en el programa escoltareu 18 bandes de l’escena del blues a Europa que participen en la quarta edició del concurs European Blues Challenge. Escoltarem bon blues rock per una gran guitarrista i cantant espanyola. I també a cinc grans harmonicistes d’Estats Units junts en un concert homenatge a un gran bluesman Little Walter




Escolta el podcast ♫ Listen Radio Show 

New post & podcast every thursday 



 EUROPEAN BLUES UNION Presents: 4th. EUROPEAN BLUES CHALLENGE 2014

Quarta edició del European Blues Challenge, organitzat per l'associació European Blues Union. És un important concurs de bandes de blues d’arreu d’Europa aquest any participen divuit països.
Parlarem amb la Big Mama Montse que és membre del consell d'adminitració d'aquesta associació.
Aquestes són totes les bandes finalistes que avui escoltareu: Fenzl Experience (Austria), Fred And The Healers (Belgium), 44 Blues (Croatia), Big Creek Slim (Denmark), Ina Forsman & Helge Tallqvist Band (Finland), Shake Your Hips (France), Mike Seeber Trio (Germany), T. Rogers (Hungary), Marco Pandolfi (Italy), Lavrix Band (Latvia), The John F. Klaver Band (Netherlands), Pristine (Norway), The Blues Nation (Romania), Bomb Lane Band (Russia), A Contra Blues (Spain), The Hightones (Sweden), The Bacon Fats (Switzerland), David Migden & The Twisted Roots (UK). Aquest any es fa a Latvia a la localitat de Riga.



SUSAN SANTOS (Spain) – ELECTRIC LOVE 


Susan Santos nascuda a Badajoz i actualment resisdeix a Madrid, és va formar com a guitarrista i cantant de manera autodidàctica i també compon. Toca blues rock amb un estil i so molt particular. Ha passat per diferents formacions i l’any 2009 crea la seva pròpia banda, ha tingut uns anys molt intensos plens de concerts i gravacions, debuta el 2010 amb l’àlbum “Take Me Home”. Ara nou disc “Electric Love” es tracta d’un elegant treball on combina el blues, rock i pop. 





REMEMBERING LITTLE WALTER (USA)



“Remembering Little Walter” (Blind Pig Records) és un homenatge que li fan a aquest mestre de l’harmònica. És una gravació en directa que ha reunit cinc veterans de l’escena del blues. Aquests harmonicites són: Billy Boy Arnold, Charlie Musselwhite, Sugar Ray Norcia, James Harman i Mark Hummel. Aquests excel·lents músics acompanyats d’una gran banda en aquesta gravació on tocan temes del repertori de Little Walter




Avui us he dut a fer un recorregut pel blues que es toca a Europa i també a Estats Units, fins al proper programa amb més actualitat.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.