Google

15 May 2014

Red Hot Blues Radio Show 15 Maig

Avui entrevista amb Toni Escayola per parlar de la banda The Blues & Soul Project. Per seguir amb Blues de Chicago, jump blues, so de New Orleans, swing o rock amb una gran blueswoman. Un interessant harmonicista d’Estats Units. Per seguir amb dos grans bluesmens espanyols. També un bon duet de blues francès. Des de Nova York un impressionat trio de rock, blues, funk, soul i hiphop. 




Escolta el podcast ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every Thursday


THE BLUES & SOUL PROJECT (Spain) – DEMO 


Avui entrevista per parlar de la banda catalana The Blues & Soul Project, conversaré amb en Toni Escaylola el pianista d'aquesta formació.

Són una potent banda amb molt de ritma que fan versions de diferents estils clàssics del blues, soul i r&b. Formada per onze músics que estas dividits en tres impressionants seccions; vocal, rítmica i de vents. Els podreu escoltar en una “Demo” on queda molt ben reflectida la gran qualitat d’aquesta banda.



PATTI PARKS (USA) – CHEAT’N MAN 

Des de Nova York avui la cantant Patti Parks. A disset anys ja cantava amb la banda de Guy Nirelli, i amb el temps va passar per altres formacions. Actualment amb banda pròpia i amb molt de talent. Presenta blues de Chicago, jump blues, so de New Orleans, swing o rock. Presenta l’àlbum “Cheat’n Man” (Frank Roszak).
















MIKEY JUNIOR (USA) – TRAVELING SOUTH 

Mikey Junior és un harmonicista habitual dels circuits de blues de la costa est dels Estats Units. En les seves composicions aprofundeix en les arrels del blues, amb un gran domini de l'harmònica diatònica i cromàtica. Ha gravat el vuitè treball “Traveling South” (VizzTone Label Group), un disc ple de bon blues i produït per Dave Gross. 


ÑACO GOÑI & XULIAN FREIRE (Spain) – CAMBAYA TE DIGO 



Ñaco Goñi & Xulian Fraire junts fan blues tradicional d’una manera molt particular. A l’harmònica en Ñaco que és de Madrid i que a catorze anys s’endinsa en el blues. I a la guitarra en Xulian de Santiago de Compostela que comença en la música l’any 1992. L’àlbum “Cambaya Te Digo” (Cambaya), s’ha gravat en directa al Cambaya Club de Blues el febrer del 2013. Un treball de versions de clàssics del blues com Sonny Boy Williamson, Jimmy Red, Muddy Waters o Mississippi Fred McDowell. 



NICO WAYNE TOUSSAINT & MICHEL FOIZON (France) – ON THE GO 

Blues fet a França amb Nico Wayne Toussaint & Michael Foizon. Tots dos amb una àmplia trajectòria en el blues, en Nico a l’harmònica i cantant i en Michel a la guitarra. Varen començar a tocar junts fa 20 anys al sud-oest de França, pero posteriorment cadascun ha fet el seu camí. Ara ha gravat junts el primer àlbum anomenat “On The Go” (Gaztelupeko Hotsak / Dixiefrog), on menys tres versions la resta cançons d’en Nico. 















SUIT TY THURRSTY (USA) – PEOPLE IN THE STREET 

Suit Ty Thurrsty és un impressionant trio de Nova York. Presenten un espectacle increïble amb bons ritmes com rock, blues, funk, soul i hiphop. Els seus shows han tingut molt d’èxit en els principals festivals de música de New Jersey. Avui us presento aquest gran trio Tyree Pope, Pedro Johnson i Tom Frost, amb el seu àlbum de debut ple de bona música “People In The Street”

Us espero en un proper programa amb molt més blues d'arreu del món.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.