Google

03 July 2014

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 03/07/2014 - Entrevista a MARTE SUÑER "SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS (en catala)

Entrevista amb la blueswoman catalana Marta Suñer. Des de Londres dos àlbums, un en duet d’harmònica i guitarra i l'altre amb la banda. De Detroit una de les grans cantants de blues i soul. També el més nou d’un gran saxofonista de Londres. Blues canadenc amb un veterà músic. I per acabar de Paris un músic que proposa funk, rock, blues i groove.


Escolta el podcast ♫ Listen Radio Show 


New post & podcast every Thursday



SWEET MARTA & THE BLUES WORKERS (Spain) – COME LOVE 


Entrevista amb la cantant i harmonicista Marta Suñer per parlar dela seva actual banda “Sweet Marta & The Blues Workers”.

Aquesta formació, va néixer l’any 2013, la banda la formen per 4 grans bluesmen de l’escena del blues de Barcelona: Sweet Marta veu i harmònica, Johnny Big Jones guitarra, Little Jordi al baix i Reginald Vilardell a la bateria. Tocant blues de Texas, west coast i blues de Chicago. Presenten àlbum de debut “Come Love”




PAUL LAMB & CHAD STRENTZ (UK) – GOIN’ DOWN THIS ROAD 

De Londres us presento el duet de blues acústic amb “Paul Lamb & Chad Strentz”. En Paul és un prestigiós harmonicista i cantant que ha guanyat molts premis. I en Chad guitarrista i cantant, va començar tocar rockabilly a l’edat de 15 anys, l’any 1991 es va unir a la banda d'en Paul "The King Snakes". Ara debut del duet en el disc “Goin’ Down This Road”
















PAUL LAMB & THE KING SNAKES (UK) - HOLE IN THE WALL

Paul Lamb & The King Snakes són una de les millors bandes de blues britànic, Paul Lamb va aprendre a tocar l'harmònica de petit inspirat per Sonny Terry, a qui posteriorment va conèixer. als quinze anys va començar a tocar en clubs, a principis dels 80 va formar la banda "Blues Burglars" i després ja passaren a ser "The King Snakes". Fa pocs dies ha sortir el seu nou àlbum "Hole In The Wall"


JANIVA MAGNESS (USA) – ORIGINAL 


Nascuda a Detroit “Janiva Magness” és una de les grans cantants de blues i soul. Es va criar entre els àlbums de blues i country del seu pare, aixis com amb el so pop-soul de la música Motown. En mori el seu pare, tingue una vida molt dura, vivint al carrer i en cases d’acollida. Amb el pas del temps poc a poc s’endinsa en la música i va sortir del forat. Torna amb un excel·lent àlbum “Original” (Frank Roszak Promotions)




PETE THOMAS & THE HORNS A PLENTY (UK) – BIG 

Seguim a Londres amb el saxofonista Pete Thomas. Aquest britànic és productor de música, cinema i televisió, aixis com compositor. Toca blues, jazz, r&b i pop. Les seves primeres actuacions veren ser amb Fats Domino. Ara “Pete Thomas & The Horns A Plenty” presenta un nou treball “Big”, acompanyat per bons músics i una interessant secció de vents.
















LEE HOLMES (Canada) – SIT DOWN BLUES 

Blues classic amb “Lee Holmes” que és de Vancouver, compositor, cantant i també toca el baix. Fins a 1987 va estar de gira acompanyant a diferents bandes. L’any 1996 juntament amb el guitarrista Mike Burton, varen tocar a duo més de quinze anys. Actualment amb formació pròpia, Acaba de gravar el seu segon disc “Sit Down Blues”


ERIC TER (France) – SOUNDSCAPE



Blues fet a Paris pel guitarrista, cantant i compositor “Eric Ter”. Les influencies, li vénen dels anys 60 d’escoltar en directa a Bob Dylan, Jimmi Hendrix i d’altres. La seva carrera la va començar en els anys 70, va gravar el primer disc l’any 1974 “Funky Bob”. Eric te un estil molt propi funk, rock, blues i groove. Ara ha gravat el dissetè disc “Soundscape” (Dixiefrog)





Avui entrevista i també una passejada per blues de diferents països, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.