Google

10 July 2014

Red Hot Blues Radio Show 10 Juliol

El recorregut d’avui ens porta a Mallorca amb blues i r&b, així com el blues d’una gran veu canadenca i també temps per una llegenda del blues britànic. Dos músics de blues australians amb molt bones propostes, més blues fet a Canada. Des de Madrid rock n’roll, rockabilly i rhythm n’blues i un gran pianista de Nord-Amèrica.



Escolta el programa ♫ Listen RadioShow
New post & podcast every Thursday


LOS PELIGROSOS GENTELMEN (Spain) – EP 



Des de Mallorca “Los Peligrosos Gentelmen”, són una banda de blues i r&b. Presenten un so fresc i autentic, inspirats en músics com Little Walter, Ray Charles o James Harman. La banda esta formada per tres mallorquins Ignacio Simon veu i harmònica, Balta Bordoy guitarra i Pep Lluis Garcia a la bateria i l’argenti Pablo Di Salvo al baix. Debuten amb un “EP” de 6 interessants cançons.




CAROLYN FE BLUES COLLECTIVE (Canada) – BAD TABOO 

Del Canada “Carolyn Fe Blues Collective”. La Carolyn que entre moltes coses es ballarina, productora de teatre, cinema i televisió i també una gran cantant de blues. Destacar que va guanyar “Best Blues and Associated Styles Album of the Year (2012)” pel treball "Original Sin". Ara torna amb unes noves gravacions de blues dins del disc “Bad Taboo”. 
















JOHN MAYALL (England) – A SPECIAL LIFE 

“John Mayall” és una de les llegendes del blues britànic. Va néixer un 29 de novembre de 1933, de jove es senti atret pel jazz i el blues, va aprendre piano, harmònica i guitarra. En la seva història musical, va formar part dels historics “Bluesbreakers”. Actualment amb 80 anys ja fets encara segueix gravant i oferint grans concerts. Presenta un nou àlbum gravat a California “A Special Life” (Resistencia).   


HAT FITZ & CARA ROBINSON (Australian) – DO TELL 



El blues fet a Australia amb “Hat Fitz & Cara Robinson”. Hat Fitz és un vetera bluesman, aquesta cantant toca la guitarra i el banjo. Cara Robinson és una gran cantant i a més toca diferents instruments com són percussions i guitarra. Tenen influències de Bessy Smith, Robert Johnson o Skip James. Junts han gravat un bon àlbum carregat de blues “Do Tell”.





STEVE HILL (Canada) – SOLO RECODRINGS VOLUME 1 

El canadenc “Steve Hill” es dedica professionalment al blues a 16 anys i amb 20 ja feia més de 200 concerts l’any. El seu primer àlbum va ser editat el 1997, va ser votat com a millor àlbum de debut d’un bluesman canadenc., per la revista de Vancouver "Real Blues". Acaba de sortir el seu setè disc “Solo Recordings Volume 1”, on hi han quatre versions i també cançons d'ell. 
















THE BOO DEVILS (Spain) – MALA SUERTE 

L’any 2010 va néixer la banda “The Boo Devils”. Fan diferents estils com son rock n’roll, rockabilly, rhythm n’blues, country o western. Aquests cinc músics de Madrid fan una música sense complexos, senzilla i vibrant, amb unes profundes arrels del so dels anys 50, són una banda compacta i potent. Presenten el segon treball anomenat “Mala Suerte”


DAVID VEST (USA) – ROADHOUSE REVELATION



L’any 1943 a Huntsville estat d’Alabama va néixer el pianista de blues i boogie woogie "David Vest". El primer concert el va fer l’any 1957, l’any 1962 va obrir un concert de Roy Orbison. També destacar que entre 2002 i 2006 va ser co-lider de la banda de Paul Delay. En David torna amb “Roadhouse Revelation” (Cordova Bay) és un nou treball ple d’originals i un parell de versions.





Us espero en una nova edició del programa, amb més actualitat del blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.