Google

31 July 2014

Red Hot Blues: Radio Show 31 Juliol

Avui us presentaré 8 novetats, passarem per Estats Units, Espanya, Andorra, Regne Unit, França i Grècia. Podreu gaudir de bones bandes de blues elèctric, que interpreten grans clàssics i també molts de temes són propis. Totes elles presenten una bona combinació d’estils que les han influenciat en la seva carrera i que van des del funk al soul passant pel rock and roll i molts d’altres. 



Escolta el Programa ♫ Listen Radio Show 



New Post & Podcast Every Thursday




TWEED FUNK (USA) – FIRST NAME LUCKY 



“Tweed Funk” són una banda de Wisconsin de blues, soul i funk. Formació nascuda l'any 2010 liderada per Joseph “Smokey” Holman, que va gravar amb Curtis Mayfield a principis dels 70. Tenen moltes influències de grans músics com James Brown, Buddy Guy o Tab Benoit. Han estat nominats i premiats amb molts de guardons. Presenten nou àlbum “First Name Lucky” (Frank Roszak Promotions)






LA RURAL BLUES BAND (Spain) – EP

“La Rural Blues Band” és formada per sis músics de Getafe. Com molt bé diu el seu nom tocant blues rural, a l'estil del delta del Mississipí. Fan revisions de clàssics del blues amb un so actual i ple d’humor. Es mouen per molts locals i festivals arreu de la península. Han gravat un fantàstic “EP” de 5 temes, amb unes lletres molt originals. 
















CUCARACHOS (Spain) – YEAH YEAH YEAH !!! 

“Cucarachos” són una banda catalana de blues. Els orígens van ser una primera idea del músic Gonzalo Giuliani l’any 2011, que volia muntar una banda de rock & roll. Actualment la formen: Gonzalo Giuliani (veu i baix); Francesc Bellart (guitarres), Xènia Argelaga (veu), Guillem Parés (piano) i Jordi López (bateria). El debut discogràfic ple de grans clàssics, el fan amb àlbum “Yeah Yeah Yeah!!!”


THE BLUETONICS (Andorra) – MAQUETA 



Blues fet al Principat d’Andorra per la formació “The Bluetonics”. Una banda de cinc músics que va néixer entre 2012 i 2013. Busquen el so més genuí de clàssics del blues des l'anys 50 i 60. Amb influències de mùsics com Guitar Slim, Howlin Wolf, Magic Sam o Elmore James. Els podreu escoltar en una interessant “Maqueta” amb grans versions.





24 PESOS (UK) – WHEN THE SHIP GOES DOWN 

“24 Pesos” són una banda que forma part de l’escena del blues al Regne Unit actual. Varen començar l'any 2008, fent concerts en viu i el 2010 debut amb el disc “The Boogie Worm”. En les seves interpretacions combinen molt bé el blues, funk, groove i soul. Des de Londres presenten un nou àlbum “When The Ship Goes Down”
















JOHN LYONS (USA) – SING ME ANOTHER SONG

“John Lyons” és un bluesman nascut a Michigan, però establert a Suïssa. Aquest guitarrista, cantant i compositor ha tocat en sales i festivals de Suïssa, Alemanya i Àustria. El primer àlbum el va gravar l’any 2007. Les seves composicions es mouen per diferents estils: blues, rock, folk, soul i funk. Aquest quartet ha editat un nou treball “Sing Me Another Song” (Frank Roszak Promotions). 


ALEXX AND THE MOONSHINERS (France) – MOOONSET MOOONRISE 



L’any 2005 és va crear la banda francesa “Alexx And The Moonshiners”. Tenen diverses influències musicals que van des del blues passant pel rock, pop, rock and roll, boogie, funk i també el punk. “Mooonset Mooonrise” (Dixiefrog) és d'un àlbum dobla, on està molt ben reflectida aquesta combinació d’estils que els han influït en la seva carrera. 






SMALL BLUES TRAP (Greece) – THE LONGEST ROAD I KNOW


Ara blues de Grecia, just ara fa 10 anys va néixer la banda “Small Blues Trap”. L’intenció al llarg d’aquests anys ha sigut fer un blues molt actual i renovador. Actualment la formen: Paul Karapiperis, Panagiotis Daras, Lefteris Besios i Stathis Evageliou. La seva penúltima gravació “The Longest Road I Know”, Conta amb la col·laboració especial de la cantant grega “Georgia Sylleou”.





Fins aqui el programa d’aquesta setmana, us espero en una nova edicio plena mes novetats.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.