Google

21 August 2014

Red Hot Blues: Radio Show 21 Agost

La proposta d'avui, 7 bandes que presenten blues, rhythm & blues, jump blues o blues rock. Diferents novetats amb formacions molt joves i d’altres ja amb anys de trajectòria dins del blues. Seran tres bandes espanyoles, dues d’Estats Units, una del Regne Unit i una d’Australia. 


Escolta el programa ♫ Listen Radio 


New post & podcast every Thursday 



BARCELONA BIG BLUES BAND Featuring MIKE SANCHEZ (Spain) – EP 



“Barcelona Big Blues Band” són una formació de jump blues i rhythm & blues, és dirigida pel contrabaixista Ivan Kovacevic. La seva idea es ser com aquelles orquestres de ball dels anys 40. Els seus directes són amb molta energia i ofereixen una música molt ballable. Són 13 músics damunt l’escenari. Nou “EP” amb la col·laboració de Mike Sanchez.





THE GEOFF EVERETT BAND (UK) – THE QUICK AND THE DEAD 

Blues rock arribat del Regne Unit amb la banda “The Geoff Everett Band”. És liderada pel músic Geoff Everett, amb tretze anys cantava i tocava la guitarra i als setze es va unir a la banda Chicago Lines Blues Band. També ha treballat amb grans músics i ha actuat arreu d’Europa. Presenta el seu tercer disc “The Quick And The Dead”. Amb la col·laboració de grans músics. 















HARRISON KENNEDY (USA) – SOULSCAPE 

Des de Canada la música de “Harrison Kennedy”. Va néixer a Hamilton, Ontario i posteriorment és traslladar a Detroit. A mitjans dels 70 va començar la seva carrera en solitari. Ha interpretat diferents estils, blues, funk, soul, r&b, folk, contry i gospel. Ha tingut quatre nominacions als premis “Canadian Juno Awards” en la categoria de blues. Té un nou àlbum “Soulscape” (Dixiefrog)


SMOKIN’ BLUES (Spain) – BLUES BLACK ROSE

“Smokin’ Blues" neix a Calella el 1994 de la mà del guitarrista Lluís “Nano” Navarro. L’any 1996 i ja des de Lleida publica el primer disc “Milanta Anys Llum Blues”. Ara torna amb l'àlbum “Blues Black Rose” on incorpora temes propis. Formació actual Joan Pau Cumellas (harmònica), Ignasi Gonzalez (contrabaix), Victor Alba (teclays i sax) i Joan Andreu (bateria). 


CLAYTON DOLEY (Australia) – DESPERATE TIMES 

D’ell diuen que és un dels millors organistes de Hammond d’Australia, us parlo de “Clayton Doley”. De molt jove l’ha atret l'òrgan Hammond B3, actualment és un virtuós del bluesy i també toca blues, soul, funk i jazz. El més recent que ha gravat va ser l’any 2012 “Desperate Times”. El disc fou el número 2 en les llistes de “Australian Blues and Roots Charts” i el número 9 en les de “US Roots Music Report Blues Chart”.













ALBERT CUMMINGS (USA) – NO REGRETS 

Des de Massachusetts el blues rock del guitarrista “Albert Cummings”. Va aprendre a tocar la guitarra del seu pare i a 12 anys tocava el banjo. També va ser, un fan de la música bluegrass. D’adolescent es va interessar pel blues, hi escolta a Stevie Ray Vaughan. A 27 anys entra de ple en el blues. Avui el seu nou àlbum “No Regrest”, que com tots és un potent i excel·lent treball.


THE INCORREGIBLES BLUES BAND (Spain) -- THE INCORREGIBLES BLUES BAND 



L’any 1999 des del barri de Gracia de Barcelona va néixer “The Incorregible Blues Band”. Va ser formada per: Jordi Nacenta, Dimas Rodriguez i David Sanchez “Xivo. Des dels seus orígens feien rock, pop i folk amb bons tocs de blues. En aquests anys han gravada una maqueta i tres àlbums. Escoltareu el primer disc que és del 2005 que porta el seu nom “The Incorregible Blues Band”




Un cop mes el blues ha estat protagonista, us espero en una pròxima edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.