Google

18 September 2014

Red Hot Blues: Radio Show 18 Setembre

Avui 7 bandes de blues d’arreu del món. Anirem d’Espanya a Holanda passant per Estats Units, Canadà i Australia. Interpreten diferents estils com el swing, boogie, blues-rock, soul o rock and roll. Tres de les bandes que escoltareu aquesta es la seva primera gravació discogràfica. Les altres quatre ja tenen gravacions anteriors. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 
New post & podcast every Thursday

CADDY COOPER (Australia) – SNAPSHOT BLUES 



“Caddy Cooper” és una excel·lent cantant de blues, soul i folk. És australiana, però s’ha establert a Londres. Aquesta compositora ha cantat en diferents musicals arreu del Regne Unit i Australia i també ha treballat en televisió. Va debutar amb un EP l’any 2012. Ara presenta el nou àlbum “Snapshot Blues”. 





BOTXO BOOGIES (Spain) – BOTXO BOOGIES 

Des de Bilbao una gran banda de swing boogie anomenada “Botxo Boogies”. Aquests 4 músics presenten un repertori de grans clàssics com Louis Prima, Brian Setzer, Ray Gelato o Louis Jordan. Formada per Teddy Baxter veu i baix, Carlos Velasco guitarra, Joe Gonzalez sax tenor i Iñaki Jaio bateria. Ara debut amb el disc “Botxo Boogies”
















MOTA BLUES (Spain) – FOGATA BLUES 

“Mota Blues” són una banda de blues-rock. En format de trio va néixer a finals del 2012 a Asturies. Les seves cançons són totes originals i s’expressen amb un vocabulari de carrer, com feien els bluesmens que els han influït. Presenten un LP de debut, “Fogata Blues”, que va carregat de nous ritmes. 



THE CAMPBELL BROTHERS (USA) – BEYOND THE 4 WALL 



De Nova York la interessant formació “The Campbell Brothers”. Aquesta gran secció rítmica porta més de 20 anys presentant bona música. Les seves cançons estan carregades d’energia amb potents actuacions i grans àlbums. Presenten una interessant combinació de gospel i blues. Han gravat un nou disc, “Beyond The 4 Wall” (Dixiefrog)





FRANK ROBERT & THE BOXCAR TOURISTS (Canada) – RIDE THE IRON ROAD 

“Frank Robert & The Boxcar Tourists” és un power de blues de Canadà. Són tres músics i al capdavant de la banda Frank Robert, tons ells amb una llarga experiència. L’any 2006 la banda “Back Alley Blues Band” va ser els inicis de l’actual formació que es va consolidà el 2010. El seu cinquè àlbum en aquest 2014 és ”Ride The Iron Road”
















MICK KOLASSA (USA) – MICHISSIPPI MICK 

Aquest bluesman de Michigan “Mick Kolassa” defineix la seva música com hardcore blues. Es membra de consell d’administració de “The Blues Foundation”. És un músic molt actiu en l’escena del blues de Memphis. Nou treball discogràfic “Michissippi Mick" (Frank Roszak Promotions), on s’acompanya de bons músics com Brandon Santini, Victor Wainwright, Eric Hughes, Reba Russell i Redd Velvet. 



SUGAR BOY AND THE SINNERS (Netherland) – ALL YOU CAN EAT




“Sugar Boy And The Sinners” són una banda de blues d'Holanda. Carregats d’energia fan una barreja de blues, soul, funk i rock and roll. Estan de gira professionalment des de l’any 2010. Els han nominat tres vegades als prestigiosos premis “Dutch Blues Awards”. Han gravat àlbum de debut “All You Eat” (Sinners Records). 






Una vegada mes el protagonista ha estat el blues, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.