Google

16 October 2014

Red Hot Blues: Radio Show 16 Octubre

El viatge pels camins del blues ens portarà a diferents països, Israel, Croàcia, Estats Units, Espanya, França, Alemanya i Canadà. Escoltaem 8 novetats discogràfiques amb el so del blues del Delta, blues rock, blues texà, r&b i una combinació interessant de blues & hip hop 


Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 


New post & podcast every Thursday 




SUN STREET BLUES (Spain): MAQUETA 




“Sun Street Blues” són un quintet català de blues, so del delta i r&b. Tenen una solida i experimentada base rítmica que bé d’antigues bandes de blues de Barcelona. En aquesta “Maqueta” d’avui, queden molt ben reflectides les seves influències de les arrels del blues clàssic.






RACHELLE COBA (USA): MOTHER BLUES 

Un dels nous talents del blues americà és “Rachelle Coba”, ella toca una guitarra Fender Stratocaster. Forma part de la nova escola del blues, Ifluenciada per grans clàssics com Buddy Guy. Ha tocat amb Albert Castiglia o Super Chikan entre altres. Avui nou àlbum, “Mother Blues”, amb originals i versions.
















VINCENT BUCHER (France): HOMETOWN 

El bluesman francès “Vincent Bucher”, va començar a setze anys a tocar l’harmònica. Toca pels carrers i metros de Paris i posteriorment en clubs i concerts. Ha tocat amb Lousiana Red, Jimmy Johnson o Sonny Rhodes. Toca amb la banda “Heritage Blues Orquestra” la varen nominar als premis Grammy 2013. “Hometown” (Continental Record), és l'àlbum de debut.


KAI STRAUSS ELECTRIC BLUES (Germany): ELECTRIC BLUES 



“Kai Strauss” és un músic conegut en els circuits europeus de blues. Ha fet gires i gravacions amb “Memo Gonzalez & The Bluescasters” durant més de 15 anys. En Kai toca a l’estil del blues dels anys 50 i 60. Debuta amb el treball “Electric Blues” (Continental Record). Hi inclou temes propis i versions de clàssics com Buddy Guy, Jimmy Rogers o BB King.





THE ORI NAFTARY BAND (Israel): Single: DO IT TO YA 

“The Ori Naftary Band” són una banda de Tel Aviv amb seu a Memphis. Liderada pel guitarrista Ori Naftary va començar a cinc anys i amb el pas dels anys es va anar especialitzant en blues i jazz. L’any 2012 va quedar primer en la competició “Israeli Blues Society Blues Challenge”. Us presento el seu nou single “Do It To Ya”, compost per ell i a la veu Eleonor Tsaig.
















DCM/SONIX/SUGAR BLUE (USA): Single: NEXT LEVEL 

"DCM/Sonix/Sugar Blue" Presentan el single anomenat “Next Level” (Frank Roszak Promotions), combina a la perfecció blues & hip-hop. El fet d’enregistrar aquesta cançó ha estat idea del productor “Sonix The Mad Scientist" que ha produït a grans músics internacionals. Hi Ha ajuntat a dos grans músics d’estils diferents, “Darryl “DCM” McDaniels” un cantant que és tot un referent en la música hip hop i “Sugar Blue” un excel·lent harmonicista de blues.


PLANET FULL OF BLUES (Canada): HARD LANDING 



“Planet Full Of Blues” són una banda canadenca de blues rock. Va ser fundada l’any 2008 pels músics Johnny Ray Light guitarrista i Brock Howe bateria, tots dos compositors. Tocant en format de trio els acompanya Ron Dameron al baix. Tenen un so molt actual i ple d’energia. Han gravat el segon àlbum “Hard Landing” (Frank Roszak Promotions).





DELTA BLUES GANG (Croatia): AMERICAN MILE 



“Delta Blues Gang” són una interessant banda de Croàcia. Plens d’energia i amb un estil molt personal, fan blues a l'estil més tradicional, com blues del Delta, blues Texà i també blues elèctric. Guanyadors en el 2012 del “4th Croatian Blues Challenge” i el 2013 semifinalistes del “29th International Blues Challange” de Memphis. Presentació del seu tercer disc “American Mile”.




Espero que la selecció de blues d'avui us hagi agradat, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.