Google

27 November 2014

Red Hot Blues: 4 Novetats en Directe

Avui blues en directe, escoltareu 4 grans àlbums. El viatge ens porta per Espanya, Estats Units i Argentina.  El millor so del boogie woogie, blues de Chicago, piano blues, blues del Delta o West Coast Jump Blues.  Dues hores amb la música de quatre pianistes, dos guitarristes i un harmonicista. 




New post & podcast every Thursday



CAMPI QUI BOOGIE! 
1er FESTIVAL INTERNACIONAL DE BOOGIE WOOGIE DE BARCELONA 2012
(SPAIN/USA) 


“Campi Qui Boogie!” és la gran festa del boogie woogie i el blues amb pianistes nacionals i internacionals. Aquest esdeveniment és organitzat i dirigit per en Lluís Coloma. Escoltareu la gravació del “1er Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona 2012”, on varen actuar 4 grans pianistes. Des de Detroit “Bob Seeley” i els catalans “David Giorcelli”, “August Tharrats” i “Lluís Coloma”. Acompanyats per en Manolo German al baix i a la bateria Marc Ruiz




RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS (USA)
YOU ASKED FOR IT... LIVE! 

West Coast Jump Blues tocat pel prestigiós harmonicista, cantant i compositor de San Francisco Rick Estrin. Són més de 30 anys en l’escena musical i sota la influència de grans mestres de l’harmònica. L’any 2013 va rebre per part de “San Francisco Chronicle” el premi al millor harmonicista de blues. “Rick Estrin & The Nightcats” han tret un nou àlbum “You Asked For It... Live!” (Alligator Records). Gravat en directe al Biscuits and Blues de San Francisco l’octubre del 2013. 















COCO MONTOYA (USA)
SONGS FROM ROAD 

Des de Santa Monica escoltareu avui al guitarrista “Coco Montoya”. Un bluesman que en la decada dels 70 va toca la bateria en la banda d’Albert Collins i més tard amb John Mayall que va ser un dels Bluesbreakers. L’any 1993 va iniciar la seva pròpia carrera en solitari, ha gravat amb Blind Pig, Alligator i actualment grava per Ruf. “Song From Road” (Ruf Records), aquest és el novè àlbum i el primer que ha enregistrat en directe



JOSE LUIS PARDO & THE MOJO WORKERS (ARGENTINA)
LIVE FROM MADRID 


Jose Luis Pardo és un bluesman argenti que viu entre Buenos Aires i Madrid. El seu so s’apropa molt als clàssics del blues, toca al més pur estil del Delta del Mississippi i de Chicago. A 11 anys comença els estudis de música i amb 15 ja tocava en bars i pubs. L’any 2004 inicia el projecte “Jose Luis Pardo & The Mojo Workers”. Fent gires per Estats Units, Chile, Espanya i Brasil. Tenen nou disc “Live From Madrid”, gravat el gener del 2013 a La Coquette Blues Bar. 




Espero que el so en directe d’avui us hagi agradat, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.