Google

06 November 2014

Red Hot Blues: Radio Show 6 Novembre

Avui 6 bandes combinant diferents estils. Des d’Estats Units i Madrid escoltareu el so dels anys 30 del Delta del Mississipí i del blues de Chicago. També blues acústic amb tres músics danesos i blues rock dels anys 60 i 70 fet a Bèlgica. Escoltarem la celebració dels 30 anys en el blues d’un harmonicista madrileny i blues des del Regne Unit. 




New post & podcast every Thursday



ERIN HARPE & THE DELTA SWINGERS (USA): LOVE WHIP BLUES 




“Erin Harpe & The Delta Swingers” són un quintet liderat per la cantant i guitarrista Erin Harpe. Toca el so dels anys 30 del Delta del Mississipí i també altres estils com soul, funk o reggae. Interpreten a grans clàssics del blues i també cançons originals. Debut amb l’àlbum “Love Whip Blues” (Vizztone Label Group)





SLEEPY ROOSTERS (Spain): SLEEPY ROOSTERS 

La banda “Sleepy Roosters” va néixer a Madrid l’any 2013. Les seves influències són el blues de Chicago i el blues del Delta del Mississipí. Sempre els han atret els clàssics del blues com Muddy Waters, T-Bone Walker, James Cotton i d’altres. Debuten amb un EP de 7 cançons “Sleepy Roosters”.















ÑACO GOÑI (Spain): 30 AÑOS ...

Des de Madrid “Ñaco Goñi” un harmonicista que celebra els 30 anys de carrera musical. Porta des de l’adolescència en el blues. Ha estat tocant en moltes bandes de blues nacionals i també amb formacions pròpies. Per commemorar-ho ha editat un disc “30 Años...” (Gaztelupeko Hotsak). En ell hi han 19 temes on mostra la seva trajectòria.


H.P. LANGE • HUGO RASMUSSEN • TROELS JENSEN (Denmark): 
SATURDAY NIGHT SUNDAY MORNING LIVE 


Blues fet a Dinamarca per “H.P. Lange • Hugo Rasmussen • Troels Jensen”. Són tres músics amb una àmplia trajectòria dins del blues danès. "H.P. Lange" a la guitarra, "Hugo Rasmussen" toca el baix i "Troels Jensen" pianista i guitarrista. Junts varen enregistrar un àlbum en directa anomenat “Saturday Nighy Sunday Morning Live”. Gravat en format acústic a Hasseris Church l'any 2010.



BLUES KARLOFF (Belgium): READY FOR JUDGEMENT DAY 

“Blues Karloff” són un gran quintet belga. Sota la influència de Jeff Beck o Led Zeppelin i tambe de grans músics de blues com Howlin Wolf, Buddy Guy o Robert Johnson. Aquesta banda toca blues i blues rock dels anys 60 i 70. El debut discogràfic el fan amb l’àlbum “Ready For Judgement Day” (Blues Boulevard / Music Avenue).
















DAVID MIGDEN AND THE TWISTED ROOTS (USA): ANIMAL & MAN 

Des del Regne Unit “David Migden And The Twisted Roots”. El seu lider David Migden és un vocalista i trompetista d’Arkansas. La banda va guanyar com a millor banda i també millor artista revelació en els premis “Blues Matters 2013”. Tornen amb un nou treball “Animal & Man” (Blues Boulevard / Music Avenue). 

Fins aquí el so del blues més actual, us espero en un proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.