Google

11 de desembre 2014

Red Hot Blues: Bandes d'Austràlia, Dinamarca i Irlanda

Avui farem un recorregut pel blues de tres països Austràlia, Dinamarca i Irlanda. Es tracta de tres recopilatoris on podem escoltar diferents bandes de blues. En aquests àlbums ens apropen al so elèctric i acústic interpretant blues del Delta, de Chicago i blues rock. 
New post & podcast every Thursday
 ROCKY BLUES VOLUME THREE WEST COAST ROOTS + BLUES (Austràlia) 
Obrim el programa amb blues fet a Austràlia. “Rocky Blues Volume Three” és un recull de diferents bandes, editat per la discogràfica Bluetonngue Records. Les diferents formacions interpreten temes propis i versions de clàssics del blues.


THE COPENHAGEN BLUES SESSIONS VOL. 2 THE BLUES BANDS (Denmark)
Al nord d’Europa a Dinamarca també es fa bon blues. El trobem recopilat en l'àlbum “The Copenhagen Blues Sessions Vol. 2 The Blues Bands”. Editat per al "Festival de Blues de Copenhaguen". S’hi pot escoltar blues acústic, de Chicago, del Delta i blues elèctric. 


THE IRISH BLUES CLUB FORTY SHADES OF BLUE VOL. II (Ireland)
“The Irish Blues Club” va néixer l’any 1995 a Dublín. Des de llavors que donen suports als músics de blues irlandesos. Molts d’ells han actuat en aquest club i també han format part de dos àlbums on es recull bon blues. Avui escoltareu “The Irish Blues Club Forty Shades Of Blues Vol. II”.

Fins aquí aquesta selecció de blues, us espero en el proper programa.
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.