Google

04 December 2014

Red Hot Blues: Radio Show 4 Desembre

Avui la proposta són 7 bandes de blues que ens porta a voltar per Espanya, Bèlgica, Canada, Estats Units i el Regne Unit. Escoltareu blues clàssic, de Chicago, del Delta del Mississipí i blues rock.




New post & podcast every Thursday 



PABLO ALMARAZ & LOS VOODOO SANTOS (Spain): LIFE IS A BAD MOVIE 



Des de Bilbao “Pablo Almaraz & Los Voodoo Santos”. Aquest músic l’han influenciat diversos estils que ara ha incorporat a l’hora de tocar, com son blues, jazz, swing, country o dixieland. Va fundar la banda “Basin Street Cafe”. Hi Ha col•laborat amb formacions com Los Reberendos o Los Muelles. Ara té nou un disc “Life Is A Bad Movie”




THE BIG LIS GUMBO BAND (Spain): THE BAIT OF BLUES 

“The Big Lis Gumbo Band”, són una banda de A Corunya. Aquest quartet toca blues clàssic, de Chicago i també del Delta del Mississipí. Abans eren Big Lis & Her Rodmen. A la cantant Iria “Big” Lis l'acompanyen com sempre tres grans músics. Amb la nova formació s'estrenen amb l’àlbum “The Bait Of Blues". 
















HOWLIN’ BILL (Belgium): HUNGRY 

Blues, rock’ n’ roll i rockabilly amb “Howlin’ Bill”. Són una banda amb una llarga trajectòria, va debutar el 2003 amb l’àlbum “Cool It”. Ha tocat arreu de Bèlgica i ja s’ha guanyat un prestigi entre els amants del blues. Nou àlbum anomenat “Hungry” (Blues Boulevard), on es poden escoltar cançons pròpies. 


JOHNNY MAX BAND (Canada): FORTY NINE MINUTES




“Johnny Max Band” són un trio canadenc. Presenten blues, rhythm & blues i tocs de soul. Johnny Max fa molts anys que forma part de l’escena del blues canadenc. Ja ha sonat anteriorment en el programa. Ara torna amb un interessant disc “Forty Nine Minutes”





DOUGHOUSE SAM & HIS MAGNATONES (Belgium): KNOCK KNOCK 

Des de Bèlgica ”Doughouse Sam & His Magnatones” un trio de blues elèctric. La seva música de composició pròpia aprofundeixen en el so clàssic del blues. Ha estat escollit per representar a Bèlgica en la cinquena edició del ”European Blues Challenge”. Han gravat un segon àlbum “Knock Knock” (Blues Boulevard). 
















SEAN COSTELLO (USA): IN THE MAGIC SHOP

“Sean Costello” va ser un dels grans guitarristes de blues d’Estats Units. Va néixer a Filadèlfia l’any 1979 i mori el 2008 a Atlanta, per causes desconegudes, va ser el dia abans de fer 39 anys. L’àlbum “In The Magic Shop” (Vizztone Label Group), inclou temes inèdits que va gravar amb Paul Linnden, Melvin Zachery i Roy Hanges. 


THE GRIMMS (UK): EP 2014 




Del Regne Unit “The Grimms” una formació de blues i blues rock. Liderada per al cantant Gary Miller. Aquesta banda tenen les influències de les grans bandes angleses i americanes de rock, blues rock i blues. Han gravat un “EP” en aquest 2014 amb cinc cançons. 






Aquestes han sigut les propostes d’aquesta setmana, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.