Google

29 January 2015

Red Hot Blues: Radio Show 29 Gener

Avui el programa us proposa un viatge per Espanya, Estats Units, Brasil i el Regne Unit. Amb el millor so de blues del Delta i de Chicago, blues rock, soul i altres ritmes. 





New post & podcast every Thursday




THE MALEX KINGS (FRANCE/SPAIN): Single 2015: LIKE THE FIGHT 




“The Malex Kings” va néixer el gener del 2012. És un projecte de Max Malon és un guitarrista de Marsella i Alex Pellicer un productor musical de Saragossa. La seva música es mou en diferents estils com són, blues, rock, funk, jazz i d’altres. Escoltareu “Like The Fight” el single de què serà el seu nou àlbum en el 2015.






GUSTAVO ANDRADE & HOT SPOT BLUES BAND (BRASIL): PLAYIN’ MY BLUES 





Blues des de Brasil amb Gustavo Andrade. És un guitarrista i compositor que fa més de vint anys que són en l’escena musical. Toca blues de Chicago, amb un estil molt particular. Actualment són “Gustavo Andrade & Hot Spot Blues Band”. Presenten un nou àlbum “Playin’ My Blues".


















DAVID MICHAEL MILLER (USA): POISONS SIPPED 

“David Michael Miller” va créixer al sud de Buffalo i de molt petit a l’església va viure envoltat de música gospel. En els anys 70 i 80 el va influir molt el blues. L’any 1995 va formar la seva primera banda. Amb el pas dl temps ja toca blues i soul. Ara ha editat un nou àlbum “Poisons Sipped” (Frank Roszak Promotion)



JOHNNY RILEY (USA): HAVE MERCY ON ME 




Ara toca escoltar bon blues, country i rock and roll amb “Johnny Riley”. Aquest músic texa de molt petit va aprendre a tocar molts instruments. La seva major influencia bé del gospel. Ha gravat un interessant disc “Have Mercy On Me” (Global Radio Promo – Stephen Foster)






THE HONKY TWO (SPAIN): LIVE AND ACOUSTIC

“The Honky Two” és la unió de dos veterans del blues nacional. El formen Joan Ventosa al piano i Carlos Yañez a la veu i guitarra. Tocant versions de blues clàssic, passant pel Delta del Mississipí i Chicago, aixis com també el so de New Orleans. Han gravat àlbum de debut “Live and Acoustic”. 
















DAVE “HURRICANE” HOERL (USA): UN-TWISTED 

“Dave "Hurricane" Hoel” nascut a San Francisco i des de l’any 1982 resideix a Canada. Aquest harmonicista va rebre classes de Rick Estrin i David Burgin. Ha acompanyat a alguns dels millors músics de blues i també ha gravat molts àlbums. Avui us presento el seu darrer treball “Un-Twisted” (Sarah French Publicity).



MICK CLARKE (UK): CRAZY BLUES 




“Mick Clarke” és un gran guitarrista de blues britànic. En els seus inicis va començar en la mítica banda Killing Floor de Freddie King. Començar la seva carrera en solitari a principis dels anys 80. Acaba de publicar un nou àlbum “Crazy Blues”. 






Fins aqui aquesta nova sessió de blues, us espero en el proper programa

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.