Google

08 January 2015

Red Hot Blues: Radio Show 8 Gener

Avui anirem fins a Estats Units amb 4 bandes que presenten blues del Delta, Chicago, Memphis i Texas i també bon blues rock rock n’ roll. El viatge d'avui ens porta també a Madrid per escoltar blues acústic. I desde El Regne Unit interessant Blues Rock i Hard Rock.

Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

New post & podcast every Thursday 



 BRIDGET KELLY BAND (USA): FOREVER IN BLUES



Bridget Kelly Band són una banda de blues de Florida. Presenten blues elèctric tocant a l’estil de Chicago, Memphis i Texas. L’any passat varen debutar amb el disc “Back In The Blues”. Interpreten blues propi i versions de grans clàssics del blues. Han gravat nou àlbum Forever In Blues”.





THE NIGHTHAWKS (USA): 444 

“The Nighthawks” són una històrica banda consolidada a mitjans de 1974. La formació original va ser liderada per Mark Wenner i Jimmy Thackery. Actualment a n’en Mark l’acompanyen Johnny Castle, Paul Bell i Mark Stutso tots ells amb una àmplia trajectòria musical. Toquen música d’arrel americana, presenten bon blues i d’altres estils. Han gravat un nou àlbum anomenat “444” (Frank Roszak)
















BLUE OPERATORS (SPAIN): ACOUSTIC SESSIONS 

El 2013 va néixer a Madrid el trio de blues Acústic anomenat “Blue Operator”. Són una banda formada pel guitarrista i cantant Jorg Feller, Andi Martin a l’harmònica i la cantant Gaby Pezzarossi. El seu blues és a l’estil del Delta del Mississipí amb aires country. Han gravat un àlbum demo “Acoustic Sessions”


THE FORREST McDONALD BAND (USA): TURNAROUND BLUE 



“Forrest McDonald” és un músic que a set anys escoltava a Josh White, després en vingueres d’altres com Jimmy Witherspoon o T-Bone Walker. Aquest bluesman toca bon blues a l’estil de Chicago i Texas, blues rock i rock n’ roll. Presenta nou disc “Turnaround Blue” (Frank Roszak). 






HOWARD AND THE WHITE BOYS (USA): ROSA’S LOUNGE 

L’any 1988 arranca la història de la banda “Howard And The White Boys”. Han perfeccionat el seu estil a la ciutat de Chicago, tocant regularment al Buddy Guy’s Legends. I dir que Buddy Guy ha sigut el seu mentor. Nou àlbum aquesta vegada gravat en directe a llegendari local de Chicago “Rosa’s Lounge” (Doug Deutsch Publicity Services)















                                                       BLACKTOP DELUXE (UK): TURN UP BE NICE PLAY HARD

"Blacktop Deluxe" és una banda britanica de blues rock i hard rock.Va néixer el març del 2013, formada per Tim Chapple, Keith Howe i Alan Ibbotson. Influenciats per Joe Bonamassa o Rory Gallagher. Varen editar un EP i ara tornen amb l'àlbum "Turn Up Be Nice Play Hard" (Outlaw PR).

Fins aquí la selecció d'avui, espero en un nou programa amb molt més blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.