Google

26 February 2015

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 26/02/2015 - Entrevista a BIG MAMA MONTSE "5th European Blues Challenge"

Avui dedicarem el programa a l'European Blues Challenge. També hi haurà una entrevista a Big Mama Montse per parlar d'aquest concurs europeu de blues que ja arriba a la quinta edició.





New post & podcast every Thursday




5th EUROPEAN BLUES CHALLENGE 2015


Un cop mes l’associació “European Blues Union” ha posat en marxa el concurs de blues “5th European Blues Challenge”, Aquest any l'organitza "Brussels Blues Society". Les actuacions es faran al "Ancienne Belgique Theatre" de Bruseles els dies 12, 13 i 14 de març.

Enguany hi ha 19 països participants i els assessors de cadascun d’ells han escollit la banda de blues que representa el seu país en aquest concurs. 
A Espanya aquest any s’hi han presentat 21 bandes de blues. La banda guanyadora ha esta “The Travelin’ Brothers”.

Al programa d’avui podreu escoltar com sonen les 19 bandes europees finalistes que actuaran a Belgica. Totes elles s'han inclos en un album editat per la discografica Music Avenue.





ENTREVISTA BIG MAMA MONTSE 





Parlarem d’aquest interessant esdeveniment amb la blueswoman catalana “Big Mama Montse” que des del inici forma part del consell d’administració del “European Blues Union”.

A van de Blues hen seguit les  diferents edicions del EBC des de fa 5 anys en que la European Blues Union va iniciar aquesta festa del blues europeu que es celebra anualment a diferents països d'Europa.









Fins aquí aquest programa especial, us espero en una nova edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.